Jak vypadaly nejlepší Halloweenské kostýmy celebrit posledních let?

Halloween je tady a ještě předtím, než se necháme oslnit letošními kreacemi celebrit, pojďme se ohlédnout za ikonickými převleky posledních let. Jaký byl váš oblíbený?

Heidi Klum jako červ

Heidi Klum je královna Halloweenských převleků, letos to ale bude mít náročné. Loni totiž všem spadla brada, když se po boku svého rybářského manžela na červeném koberci ukázala půvabná topmodelka jako… červ. Jak se tohle dá překonat? Necháme se překvapit, ale nepochybujeme o tom, že se jí to podaří.

úvodní foto by Stephen Lovekin/Shutterstock (13582283bg)

Lizzo a Cardi B jako Marge Simpson

Matka žluté rodiny Simposonů se stala inspirací jak pro zpěvačku Lizzo, tak pro rapperku Cardi B. Tak kdo by podle vás byl Homerovi lepší manželkou?

Lil Nas X jako Voldemort

Ten, jehož jméno nesmíme vyslovit? Skoro. Ačkoliv my bychom ho tedy nepoznali, pod maskou hlavního záporáka z Harryho Pottera se ve skutečnosti skrývá rapper Lil Nas X.

Kendall Jenner jako Okurka

Pamatujete si, když Kendall broke the Internet jejím specifickým způsobem krájení okurky? Sama ze sebe si vystřelila během Halloweenu, kdy šla převlečná za okurku. The devil works hard, but Kris Jenner works harder.

Katy Perry jako Cheeto

Katy Perry asi zkrátka chtěla vypadat fakt hot!

Sháníte kostým na poslední chvíli?

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *