Zákulisní menu vol. 17: Jak si zpříjemnit Valentýn?

Stále ještě nemáte plány na letošní svátek zamilovaných? Co takhle společná koupel, bruslení, sladký čaj nebo domácí mejdan? PS: Zpříjemnit si tento den můžete klidně i sami nebo s kamarádkou!

Romantická večeře

Restaurace The Artisan si připravila na den svatého Valentýna pro své hosty nezapomenutelný gastronomický zážitek. Šéfkuchař David Rejhon se postará o exkluzivní valentýnské menu. Restaurace opět vsadila na osvědčené produkty od lokálních dodavatelů, včetně lahodného candáta, křehkého dančího masa nebo jemných kachních jater, vše v dokonalé kombinaci se sezónní zeleninou. Nebude chybět ani sladká tečka v podobě hruškového dezertu s lískovými ořechy. Těšit se můžete také na tradiční valentýnský brunch, který proběhne v neděli 11. února. 

Koupel pro dva, prosím

Co kdybyste letos namísto květiny darovali společnou koupel při svíčkách? Nová valentýnská kolekce Lush je tu! Darujte něco originálního a udělejte svým blízkým radost s ručně vyráběnými, veganskými produkty. Zkuste třeba koupelovou bombu Love Letter. Milostné psaníčko plné něhy a lásky v podobě zjemňujících másel, jahod a kokosového mléka. Přímo od srdce.

Prohlídka po zákulisí Ambiente

Nová tour po podnicích Ambiente vás zavede do pekárny, za výčep, do bourárny, kuchyně nebo cukrárny. Můžete nahlédnout do zákulisí provozů, dozvědět se zajímavosti o řemeslech a na jednotlivých zastávkách ochutnat spoustu dobrého jídla a pití. Termíny tour jsou vypsané na webu www.darkovapoukazka.ambi.cz.

Na zahřátí

Znáte London Fog? Jeho klasická varianta obsahuje černý čaj Earl Grey, mléko a cukr. V Alma Café do něj přidávají domácí odvar z poupat růže, a kromě mléka jej zjemňují i prvotřídní smetanou. Jako sladidlo pak neposlouží nic jiného než vanilkový sirup. Mňam!

Whisky Prádlo

Všechno má svůj čas a ty nejlepší věci musí pořádně dozrát. Ten správný čas právě nadešel pro novou českou whisky. Jmenuje se Prádlo a Stock Plzeň – Božkov ji nově zařazuje vedle svých prémiových distribučních značek. Na trh uvádí unikátní desetiletou whisky, dále osmnáctiletou a limitovanou edici třicetileté. 

Bruslení pod Nuselákem

Užijte si zimní radovánky ve volnočasovém areálu Jammertal na pražské Folimance od studia Loxia. Tento atraktivní veřejný prostor nabízí do konce února sezónní kluziště s veřejným bruslením, ale i zábavní, sportovní nebo rekreační plochu pro děti i dospělé během celého roku. 

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *