Víkendový tip: Listopadový pop-up českých návrhářek

Plánujete si příští týden? Tak do rozvrhu nezapomeňte zařadit společný pop-up české návrhářky Natálie Nepovímové a značky MiJa Couture!

Kdy a kde?

Podzimní pop–up MiJA X Natálie Nepovímová bude zahájen v úterý 21. listopadu v 17 hodin, těšit se můžete i na hudební doprovod a welcome drinky. Prodejní akce se bude konat v showroomu Jagellonská nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad.

V úterý bude akce probíhat do 21 hodin, ve středu a ve čtvrtek od 11 do 19 hodin.

Na co se těšit?

Kromě toho, že máte možnost obě návrhářky poznat na živo a dozvědět se více ze zákulisí jejich tvorby, můžete si také vyzkoušet one–of–a–kind bundy, saka, nová trička a sukně, objednat si něco z novinek na míru, ulovit nejroztomilejší kabelku nebo nějaký vánoční dárek.

O koho jde?

Natálie Nepovímová je česká designérka oblečení a footwearu balancující na hranici vysoké módy a moderního umění. Studovala v ateliéru Liběny Rochové na pražské UMPRUM. Jednou z hlavních hodnot její tvorby je udržietlnost a dopad na životní prostředí.

Za značkou MiJa stojí návrhářka Mia Jadrná, absolventka pražské UMPRUM, konkrétně ateléru Pavla Ivančice. I pro ni je udržitelnost důležitá – své kousky proto vyrábí primárně z odstřižků a kusů látek, které by jinak skončily v koši. Přečtěte si víc!

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *