Zákulisní menu vol. 1: Co nás baví a vás bude taky

Drobnosti, které nás během posledních pár týdnů zaujaly a rozhodně si zaslouží být na našem sezónním menu! Tak co si objednáte?

JZT Ferments

Máte rádi kombuchu? Pokud ne, tak určitě ochutnejte některou od JZT Ferments. Garantujeme vám, že si je zamilujete! Značku založili Jirka, Zdenda a Tom – JZT a na výrobu vlastní kombuchy používají jen ty nejkvalitnější a pečlivě vybrané suroviny. Jejich kombucha má základ v kombinaci nálevů z prvotřídních japonských zelených a indických černých čajů. I v dnešním uspěchaném světě nepoužívají při výrobě žádné urychlovače. Kombucha fermentuje několik týdnů, dokud s ní nejsou zcela spokojeni. Kombuchu nefiltrují, ani nepasterizují. Je to živý nápoj, jehož chuťový profil se neustále vyvíjí. A je zkrátka jedním slovem MŇAM!

Kuchařka Jíme zdravě

I když máme v redakci rády čokoládu a víno, občas taky rády jíme zdravě. A to třeba s kuchařkami Jíme zdravě. Nejvíc jsme si oblíbily kolekci sezónních kuchařek od jara do zimy. Kromě 377 sezónních receptů v nich najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Takže rozhodně doporučujeme!

Dřevěné mísy HanaWood

Jeden náš kamarád říkával, že máte-li doma mísu na ovoce, oficiálně bydlíte. No a těžko byste hledali hezčí a originálnější mísu, než tu dřevěnou a ručně vyráběnou od české umělkyně Hany Javorkové. Vyberte si tu svou na jejím Instagramu nebo osobně na farmářských trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Etiketa na míru!

Díky Alkohol.cz a Johnnie Walker můžete věnovat svým blízkým láhev Black Label s personalisovanou etiketou (textem či fotkou). Můžete si tak být jistí, že váš dárek bude skutečně jedinečný, navíc – fantazii v tvoření etiket se meze nekladou!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *