Harry Styles vydává album a zve vás k sobě domů

Britský umělec Harry Styles vydává už zítra, 20. května 2022, své třetí sólové album s názvem Harry’s House. Co o něm zatím víme?

Vzhůru nohama

Obálku alba, na které stojí vzhůru nohama ve svém obýváku v nádherné zdobené košili od britské návrhářky Molly Goddard, zveřejnil Harry Styles již koncem března. Pár dní nato zveřejnil i první singl z alba i s klipem. Píseň As It Was si během 39 dnů přehráli uživatelé Spotify více než 400 000 000x, na Youtube má klip přes 121 milionů zhlédnutí. Zveřjněno už bylo i Behind The Scenes z natáčení klipu.

Slibná spolupráce

Stejně jako při tvorbě Harry Styles a Fine Line, i tentokrát Harry úzce spolupracoval s Tylerem Johnsonem a Thomasem Hullem (známějším jako Kid Harpoon). Pokud jste tedy fanoušky předchozích dvou alb, pravděpodobně nebudete zklamáni ani tentokrát!

Sushi nebo grapejuice?

Celé album bude rozděleno na dvě části, první část A obsahuje sedm písní: Music For a Sushi Restaurant, Late Night Talking, Grapejuice, As It Was, Daylight, Little Freak a Matilda. Část B bude mít o jednu píseň méně: Cinema, Daydreaming, Keep Driving, Satellite, Boyfriends, Love Of My Life. Kdo asi inspiroval tu poslední… Boyfriend a Late Night Talking už Harry zahrál v rámci svého vystoupení na festivalu Coachella.

Není doma jako doma

Harry slibuje svou zatím nejintimnější hudební zpověď: „Nápad nazvat album Harry’s House jsem měl už nějakou dobu. Původně to bylo o konkrétním domě, o geografii,” vysvělil Harry v nedávném rozhovoru, „Nakonec jde ale více o vnitřní cestu, hledání domova a míru se sebou samým.

Už zítra, těšíme se! We are home.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *