Kdo nás momentálně baví na TikToku?

Otázka v titulku je dost závadějící, popravdě bych na ni musela odpovědět tak, že skoro všichni! Na této platformě jsem totiž skutečně schopná strávit hodiny a jeho komunitu plnou open-minded, sarkastických a neuvěřitelně vtipných lidí si nesmírně užívám!

Proto přinášíme výběr našich nejoblíbenějších tvůrců z Česka a Slovenska, které byste rozhodně měli sledovat.

Josef

Josefa si nemůžete nezamilovat – ať už pro jeho nestrojené vystupování nebo pro jeho naprosto skvělé outfity!

@joziahx_

Emily Maiová

Milujeme Emiliin humor, který vždycky doplňují bezchybně udělané linky. Dokonalá kombinace!

@emilymaiova

Ester

Žena, která pro mě bude už navždy spojena s písničkou Breeze! Baví nás ale i všechen její další content a navíc je neuvěřitelně krásná.

@tusilovae

Honza

V Honzových videích se zkrátka poznáte, jsou totiž až nebezpečně ze života. Vždycky ale s nadsázkou a vtipná. Nově spravuje i účet Kauflandu a ani tam svůj rukopis nezapře.

@honza_vhrlk

Šárka Švastalová

Šárka vás dostane svou bezprostředností a upřímností, možná i proto je označována za českou Emmu Chamerlain. Na svém profilu vás provede svým každodenním životem, jeho highs i downs, přičemž se můžete inspirovat jejími stylovými outfity a nově i vybavením do bytu.

@sarkasvastal

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *