Zákulisní menu vol. 2: Co nás baví? Klimchi, Vasky a Legendario

Drobnosti, které nás během posledních pár týdnů zaujaly a rozhodně si zaslouží být na našem sezónním menu! Tak co si objednáte?

Legendario

Legendario ke svému 75. výročí úvádí jako novinku růžový jahodový rumový likér Ronssé Punch au Rhum. Legendario se při výrobě inspirovalo nejen kubánskými recepty a dlouholetou rumovou tradicí, ale také rostoucí celosvětovou oblibou růžového alkoholu. Takže pokud už Vás růžový gin začíná pomalu ale jistě nudit, víte po čem sáhnout příště!


Vasky

Česká obuvnická firma Vasky rozšiřuje portfolio a uvádí dětské tenisky Teny Mini. Takže pokud to máte podobně jako my a během karantény se velká část vašich blízkých rozhodla rozšířit rodinu či jejich batole už najednou nastupuje do první třídy, přinášíme tip na super dárek!


Nová kuchařka Mirky van Gils

Famózní cukrářka Mirka van Gils Slavíková vydává druhou kuchařku pro milovníky pečení. Cukrářka Mirka van Gils Slavíková vymyslela další recepty pro ty, kteří rádi pečou i mlsají. K napsání druhé kuchařky s názvem Famózní! 2 ji inspirovali samotní čtenáři a mezi šedesáti pěti recepty najdete netradiční verze sladkostí známých z domova i dezerty ze zahraničí.

Klimchi

Vaší pozornosti by neměla uniknout ani nová designová značka českého skla Klimchi. Moderní vedení zakladatele Lukáše Klimčáka a výtvarné vize kreativního ředitele Františka Jungvirta staví na tradici českého sklářství. Mladí tvůrci si přejí, aby jejich ručně foukané sklo přinášelo do domovů zákazníků emoce, radost a potěšení z něčeho speciálního. Toho si všimly britské noviny The Sunday Times, které na začátku roku nominovaly Klimchi mezi devět nejzajímavějších interiérových značek roku 2021. Nabídku převážně stolního skla rozšiřuje nově kolekce Drama Vases pro vytvoření slavnostní atmosféry, značce Klimchi je ale blízký i nenápadný, nicméně neobyčejný minimalismus.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *