10 věcí, které mi dělají radost: Koki / Kateřina Mlejnková

Kateřinu Mlejnkovou určitě znáte jako Koki – barevnou, veselou a extravagatní make-up artistku. Jejím poznávacím znamením jsou hravé barvy, výrazné linky, tmavé rtěnky a spoustu kamínků a třpytek.

Kromě toho, že líčila spoustu českých i slovenských celebrit a několik let příspívala články o kosmetice i do české ELLE, nedávno založila vlastní značku přírodní kosmetiky Canabellum. Koki bez širokého úsměvu potkáte jen těžko, co jí ho ale zaručeně vykouzlí na tváři?

1. Čas s nejbližšími. K tomu není co dodat. Miluji moji rodinu i své přátele a ráda s nimi trávím jakkoliv čas.

2. Kreativita. V jakékoliv podobě! 

3. Pohyb. Tím že jsem dělala 10 let gymnastiku tak se vracím k challengování sama sebe. Chodím jak na silové tréninky, kde mě baví zvyšovat váhy, tak mě moc baví i joga a flexibilita a píle.

4. Čas o samotě. Tohle by mě dřív nenapadlo, ale moc ráda si dělám svoje věci o samotě a umím si to užít. 

5. Kytky. Nemyslím tím ale řezané, přijde mi to jako mrhání. Je jich škoda a je mi z nich spíš smutno, ale to, co mi opravdu dělá radost tak jsou ty v květináči. Pečlivě se o ně starám a chválím je za každý nový list. Ujíždím si i na kameninových květináčích. 

6. Makeup. Miluji tu flow u toho, někdy ho ladím k oblečení a někdy zase naopak. Miluji i zkoušení nových technik a produktů. 

7. Čistá pleť. Mám pak opravdu osvobozující pocit. Vidím za tím tu práci a nemyslím na to, jak vypadám. To mi připomíná moji kolekci kosmetiky Cannabellum by Koki, kde si opravdu užívám ten celý proces tvorby nových produktů i feedback od lidí, co kosmetiku zkouší. 

8. Vůně. Kromě parfémů a objevování zajímavých vůní, miluju vůni citronu a čistoty. Když jdu z domu nenavoněná, cítím, že mi něco chybí. Vůně mi dodávají sebevědomí. 

9. Cestování. Začneš ho milovat, čím víc ho děláš. Otrkávat se a objevovat místa na vlastní pěst. Miluji zkušenosti a poznávání. 

10. Slunce. Jsem přesně ten typ člověka, který když pár dní je bez slunce, tak se mu nic nechce. Miluji cítit na kůži teplo sluníčka.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

1 komentář

  1. […] tento pleťový krém české značky Cannabellum vyrobený ve spolupráci s make-up artistkou Koki. Na první pohled jsem si myslela, že se jedná o vtip a mám testovat kosmetiku pro děti. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *