Tip na víkend: Rozšiřte svůj šatník o luxusní kousky z druhé ruky

Přemýšlíte, kam o víkendu vyrazit a zároveň máte chuť před létem obohatit svůj šatník o luxusní kousky za zlomek původní ceny? Vypravte se v neděli do pražského Red Salonu!

Kdy, kde, co?

Stylistka a zakladatelka online magazínu FFAASSHHIIOONN.com Lenka Kermes pořádá v neděli 29. května bazárek. Těšit se můžete na oblečení, doplňky kabelky i boty a to jak od světových značek, tak od lokálních návrhářů.

Sejdeme se v krásných prostorách pražského kadeřnictví a showroomu Red Salon v ulici Vězeňská na Starém městě. Přijít nakupovat, popovídat si a přiťuknout si skleničkou prosecca můžete od 10 do 16 hodin. S sebou vlastní tašku a hotovost!

Lenka Kermes & FFAASSHHIIOONN

Lenka pracovala více než 18 let v české ELLE a jako módní ředitelka se vždy soustředila na to, aby čtenářky byly nejen unešené množstvím možností, které mají k dispozici, ale zároveň uměly najít svojí cestu k vlastní originalitě. I proto je jednou z nejznámějších českých stylistek.

Před rokem si založila vlastní onlinový magazín FFAASSHHIIOONN, kde pravidelně její práci můžete vidět, stejně jako se dozvíte novinky ze světa módy a krásy. Sledujte ffaasshhiioonn na Instagramu, ať vám neunikne žádný nový editorial.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *