Zákulisní menu vol. 6: bez čeho se v létě neobejdete

Drobnosti, které nás během posledních pár týdnů zaujaly a rozhodně si zaslouží být na našem sezónním menu! Tak co si objednáte?

Nová kabelka

Ať už hledáte dokonalý dárek pro svou kamarádku, chystáte se na rozlučku se svobodou nebo páteční dámskou jízdu, designový party pack ve formě „Mionetto kabelky“ by vám rozhodně neměl chybět. Za 499 Kč v něm najdete šest lahviček o objemu 0,2 l a vybírat můžete buď z originální varianty Mionetta nebo rosé. V lehké chuti prosecca ucítíte jablka, citrusy nebo broskve. Neznáme nikoho, komu by tato lahvička, kterou vytáhnete ze zázračné kabelky, neudělala radost.

Do plavek

Jednu z nejhezčích kolekcí plavek najdete jako každý rok hlavně v Calzedonii. Novinkou je použití froté materiálů nebo háčkování, nás oslovily hlavně plavky ve stylu sportovních osmdesátek. Klasické černé a bílé jednodílné plavky s hlubokým výstřihem do V jsou božské, stejně jako balkonové bikiny, trojúhelníkové bikiny topy a kalhotky se super vysokým pasem. Na své si přijdou ale i milovnice květinových vzorů a barvou léta je letos rozhodně růžová a oranžová. Tak přestaňte řešit vyrýsovaná bříška a kupte si stylové plavky!

Ať žije ledová káva

Kromě vychlazeného gin toniku vyzkoušejte letos v létě i náš oblíbený kávový nápoj espresso tonik anebo některou z Nespresso novinek. Každé léto totiž značka představuje limitované edice, jež bývají velmi rychle vyprodané a my se vlastně nedivíme – jsou prostě výborné. Letos se pro velký úspěch vrací ledové variace Freddo Delicato, Freddo Intenso a Coconut flavour over ice. Novinkou je žlutozelená kapsle Liminha over ice s příchutí limetky a máty. Vyzkoušejte všechny, protože léto patří experimentům i ledovému osvěžení.

Čtenářský deník

Také jste si jako každé léto dali předsevzetí, že přečtete alespoň jednu knihu? Víme, jak vás motivovat klidně i k deseti! České papírnictví papelote a online antikvariát Knihobot společně představují Knihoblok, který ocení knihomolové i ti, kdo by se čtením knih chtěli (znovu) začít. Ať už se jedná o to, vzít knihy do rukou častěji, připomenout si to nejkrásnější z nich nebo prožívat jejich příběhy déle, Knihoblok, který pořídíte za 299 Kč, vám pomůže vytvořit si v životě prostor pro literaturu.

Růžové bublinky

Bublinky se letos zbarvily do růžova! Bohemia sekt uvádí letní novinku PiNK!, jejíž osvěžující chuť s tóny malin si získá každého. Přidejte led, mátu a čerstvou malinu a máte letní drink, který bude skvěle chutnat nejen vám, ale i kamarádům, rodině a hodí se téměř k čemukoliv. Navíc má krásnou láhev, která poslouží hezky i jako stylový dárek.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *