V prázdninovém módu: Koho sledovat, když potřebujete inspiraci na výlet?

Léto je už prakticky tady a to znamená jediné – naše chuť opustit vyhřáté kanceláře a horká města nezadržitelně roste. Ale kam se vydat, když nápady došly? Vybrali jsme pět profilů, kterým dejte follow, pokud váš prázdninový bucket list zeje prázdnotou.

Teru Menclová

@terumenclova

Fotografka a milovnice Skandinávie vás vezme do norských vesniček s typickými červenými domečky, na hike po Faerských ostrovech nebo na procházky po Tyrolsku. Nad jejími fotkami bude slintat každý travel lover.

Faerské ostrovy

Lucie Kutrová

@holka_s_bucket_listem_luca

Cestovatelka a autorka dvou knih sice miluje dlouhé treky (sama přešla Pacifickou hřebenovku), vy ale takové túry chodit nemusíte. Lucka se se svým psem Marvelem pravidelně vydává i na české stezky. Pokud si chcete dát trochu do těla v krásné přírodě, dejte jí follow.

Drslavice

Fotíme Šumavu

@fotimesumavu

Máte volný víkend a nechce se vám jezdit daleko? Pak určitě vyrazte prozkoumat krásy Šumavy. Pokud jste tuhle oblast naší republiky zanedbbávali, věřte, že nebudete litovat. Anička s Martinem na tomhle profilu odvádějí skvělou práci.

Jezero Laka

Amazing Places

@amazingplacescz

Rádi byste svůj výlet spojili i s noclehem, ale nevíte, kde hledat? Pak máme jedno jediné a nejlepší řešení, které se jmenuje Amazing Places. Pravidelná dávka nádherných hotýlků, penzionů, chatiček uprostřed lesů a domečků na stromě… Váš příští výlet vybírejte ideálně podle toho správného ubytování, všechno ostatní se nějak vyřeší.

Kouzelné chaloupky

Time to fit

@timetofit

Eliška Hudcová alias Time to fit potěší svými tipy hlavně milovníky hor. Na své si ale přijdou i všichni, kteří by se rádi podívali třeba na Jižní Moravu, do Rakouska, Německa, Švédska, Slovinska nebo třeba na Srí Lanku. Nádherné fotky jsou jen bonus.

Lipsko

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *