Podcastový odpočinek: Co si na podzim pustit do sluchátek?

Večery se prodlužují, slunné a teplé počasí posledních dní navíc přímo vybízí k dlouhým podzimním procházkám. Co si při nich pustit do sluchátek, když nemáte náladu na hudbu?

Aura. by Teri Hodinová

Influencerka Tereza Hodanová šokovala kontroverzní dvojepizodou o své Youtuberské minulosti. Od té doby stihla vydat několik dalších epizod, ve kterých mluví o sobě, svém vztahu k jídlu, dává tipy na cestování nebo zvládání vnitřní paniky. Epizody trvají od 30 do 60 minut, Tereza má krásný, klidný hlas a určitě se skrze osobní epizody stane i vaší podcastovou kámoškou.

Velká žranice Lukáše Hejlíka

Volné pokračování podcastů Gastromapa je ideální pro všechny milovníky dlouhých podcastů. Jedna epizoda totiž trvá asi tři hodiny. Milovník jídla Lukáš Hejlík si vždy s sebou na večeři pozve další významné osobnosti lokální gastroscény. Spolu při nekolikachodovém menu proberou všechny novinky a drby z nejen gastro světa.

Tradeshow Radima Stezky

Z menšího kómatu se probral streetový podcast Tradeshow, který mapuje lokální streetwearovou scénu. Dlouholetý marketingový ředitel Queensu a momentální Head of Brand Footshopu Radim Stezka si s hosty povídá o módě, teniskách a rapu. Rozhovory vedl například se zakladateli značky Apex, šperkařem Ondřejem Stárou, hlavou fenoménu Addict Matějem Kretíkem a pozvání přijal i návrhářský talent Tobias Schubert.

Podcast bez názvu

Podcast youtubera a promotéra Vládi, Filipa Urbance a Samba S. přináší obsáhlé rozhovory s osobnostmi české a slovenské popkultury. Pozvání už přijala například Tereza Hodanová, MenT, Jiří Procházka nebo rapper Robin Zoot. Jde spíš o příjemný pokec několika kamarádů, zároveň se ale PBN nebojí ptát na choulostivé nebo zdánlivě tabu otázky a ukázat jednotlivé hosty tak, jak je možná neznáte.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *