Zákulisní menu Halloweenská edice: Kam vyrazit na párty a co si objednat ve Starbucks?

Pokud holdujete tomuto americkému svátku, přinášíme seznam radostí, které by vám neměly uniknout. Tak co si objednáte?

Vzhůru do džungle

Svou první Halloweenskou párty si v sobotu 29. října střihne nedávno otevřený Monkey bar, který najdete v Opletalově ulici nedaleko hlavního nádraží. Zve na housovou hudbu, face and body paint a bloody shots, ať už to znamená cokoliv! Příjdete-li s maskou, máte první drink na účet podniku. A to se vyplatí, ne?

Halloween s Heyfomo

Nechceš mít na Halloween FOMO? Tak to si radši rychle kup vstupenku na druhý ročník Halloweenské párty internetového magazínu Heyfomo! Párty je zároveň oslavou prvních fomáckých narozenin, konat se bude 28. října v krásných prostorách pražské křižovatky. Lístky najdeš na Goout.

foto: @filiporeba pro heyfomo.cz

Queens of HallowsEve Drag Show

A do třetice všeho dobrého, hned v sobotu 29. října můžeš vyrazit na drag show HallowsEve do klubu Kotelna. Těšit se můžeš na vystoupení předních českých drag queens, převleky a lipsyncovou soutěž, večerem provede The Haus of Kova. Vstupenky najdeš tady.

Gizela Kova pro LUI

Botanica Coffee Truck

Kam uprostřed barevného podzimu vyrazit na kafíčko? Přeci na kouzelný vršovický dvoreček, kde sídlí Botanica Coffee Truck. Tohle místo je krásné v každém ročním období, teď na podzim ale obzvlášť. Všude oranžové dýně, barevné listí, spousta keřů a malebných zákoutí.

Pumpkin candle WoodWick

Čím teď provonět váš byteček? Přeci touhle dýňovou pochoutkou! Lahodná vůně dýně slazené javorovým sirupem a kořeněné zázvorem a muškátovým oříškem… Ach! Voní až 65 hodin a vydává zvuk přesně jako hořící krb. Uvelebte se na gauči a odpočívejte.

Sour Apple Frappuccino od Starbucks

Nejděsivější svátek v roce oslavte děsivým nápojem. Seberte odvahu a vyzkoušejte Sour Apple Frappuccino Blended Beverage, které zaujme strašidelným vzhledem a originálním spojením chutí. Zbrusu nová limitovaná lahůdka vás ohromí smetanovým základem s jablečnou chutí, rafinovanou mocha polevou a šlehačkou s příchutí zelených jablek. To vše korunované bohatou vrstvou zeleně zbarvené šlehačky. Vyzkoušet ho můžete od 27. do 31. října.

Koupelová bomba Punkin Pumkin od Lush

Okořeňte si večer horkou halloweenskou koupelí. Ponořte se do zářivě oranžové lázně s hřejivou skořicí a dýňovým práškem, který opečuje vaši pokožku a zanechá ji hebkou a pružnou. Bombu koupíte zde.

A pokud stále nemáte kostým, nezoufejte a mrkněte na naše tipy!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *