Nevěsty, pozor. V Holešovické tržnici se v sobotu koná svatební festival VSL

Výběrový svatební veletrh VSL – VELKÁ SVĚTOVÁ LÁSKA – na jednom místě představí to nejlepší z lokální svatební scény. Druhý ročník se uskuteční 4. února od 10 do 18 hodin v hale 13 Holešovické tržnice v Praze. 

Festival navazuje na vydařený první ročník, který se i přes odložení termínu a pandemická omezení uskutečnil loni v únoru na témže místě. „Ohlas od svatebních dodavatelů i zájem ze strany budoucích novomanželů nás mile překvapil a motivoval k pořádání dalšího ročníku,” vysvětluje Tereza Kramperová, jedna ze zakládající trojice svatební agentury YES&YES, která festival pořádá společně s LEMARKETEM.

„Cítíme, že zde stále chybí akce, které by na jednom místě soustředily skutečně kvalitní dodavatele, poctivé lokální tvůrce, svatební inspirace a doprovodný program, kde nejde primárně o zisk z reklamy,” dodává.

„Jednou z našich hlavních priorit je kurátorovaný výběr, který představuje nejen originální svatební dodavatele, ale také lokální značky, jejichž tvorba udělá radost novomanželům či svatebním hostům. Může jít o kvalitní české povlečení, designový porcelán či custom dekorace,” dodává Elena Janota, zakladatelka moderního tržiště lokálních značek LEMARKET.

Mezi první potvrzená jména patří šperkařky Eliška Lhotská či 27JEWELRY, květinové studio Avgust flwrs, kávový catering Flatwhite, šaty NANICHE, Petiteé či OUI boutique, fotoautomat Smybox, dobroty od Maličko nebo Adie dorty, designový concept store Ones nebo Tereza Ramba se svou značkou Láska je. 

Kromě samotných vystavujících najdou návštěvníci na VSL rovněž inspirační set-upy sestavené v různých stylech, foodzónu s ochutnávkami a připravuje se také doprovodný program. Ten bude moderovat herec a zpěvák Šimon Bilina.

Kromě rozhovorů s tvůrci jsou připravena i hudební vystoupení, ať už akustické od Your Acoustic Wedding či DJ set Adama Janoty, který od 16 hodin dotvoří večerní atmosféru. Celkový harmonogram i seznam dodavatelů najdete na webu www.vslfestival.cz. Vstupenky budou v prodeji pouze na místě.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *