Lokace i program odtajněn: jarní Mercedes-Benz Prague Fashion Week se bude konat v dubnu v hale Chuchle Arena Praha

Jarní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku odtajňuje program i lokace. Potkáme se 15., 16. a 17. dubna ve velké sázkové hale Chuchle Arena na Praze 5. Své kolekce představí 8 návrhářů, studenti a Adidas.

Návrháři

V dubnu se můžeme těšit na nové kolekce od Michaela Kovačika, Tobias Equipment, Pavola Dendise, Denisy Dovaly, Vavrova a Afka. Po dlouhé době se představí také Božidara a Boris Král‘, který své modely představí v hotelu Andaz, kde po přehlídce proběhne i afterparty.

Mimoto svou tvorbu představí studenti pražské UMPRUM, Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a Technické univerzity v Liberci. Mladí talenti si také jako každý rok zasoutěží o cenu Van graaf Junior Talent, finanční odměnu a možnost představit kolekci v nadcházející podzimní edici zdarma. Jeden přehlídkový blok patří sportovní značce Adidas.

foto: Olga Zmelíková, archiv MBPFW

Doprovodný program

Celý fashion week odstartuje akce MBPFW & Piper Heidsieck v Groove Baru ve Voršilské ulici, která bude tentokrát přístupná pro veřejnost. Kromě přehlídkových bloků se v prostorách Chuchle Arena Praha uskuteční také šestá edice prodejního pop-up showroomu Má Vlast EDIT 06. Těšit se můžete i na několik DJ setů, například od DJ Pink Concrete nebo DJ Oozlum. 

Po Covidové hibernaci to vypadá na opravdu nabitý program a my se moc těšíme. Tak s kým se potkáme?

Vstupenky sou k dispozici na Goout.cz

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *