Někdo to rád horké. Jak si užít sex, i když teploty přesahují třicítku?

Horko ve městě se nedá vydržet a sex je to poslední, na co máte teď náladu? Ale no tak, vždyť existuje spousta možností, jak si ho užít, i když máte pocit, že shoříte. Pokud nechcete čekat až do noci, kdy teploty alespoň trochu klesnou, zkuste naše tipy a oddávejte se sexu dle libosti i přes den.

1. Vodní živly

Asi nejpříjemnější a nejrychlejší způsob, jak v horku zchladit rozpálené tělo, je ponořit se do vody. A co vám brání se tentokrát nechat vodou omílat ve dvou? Jen pozor, kde se svým hrátkám budete oddávat. Moře je v pohodě, ale rybník bychom raději moc nedoporučovali, ať si s sebou domů nevezete i něco jiného než dobrý pocit ze skvělého sexu.

Pokud přístup k velkým vodním plochám nemáte, bohatě vám poslouží obyčejná vana nebo sprchový kout. Sex ve vodě je příjemný, protože vaše těla budou příjemně kluzká, což je fajn změna. Jen s přirozenou lubrikací to je ve vodě trochu těžší, tak se nebojte použít pomocníka v podobě lubrikačního gelu.

Potřebujete s výběrem lubrikantu poradit? Klikněte sem.

2. V lese na jehličí

Zmizte na chvíli z města a užijte si jeden druhého jako na začátku vztahu. Naplánujte dobrodružství, na které ani jeden nezapomenete. Co je programu? Jízda na kolech opuštěným polem, piknik na louce nebo procházka tichým lesem. A ano, tipujete správně. Druhým bodem programu je samozřejmě sex.

Pokud si v sexu na veřejnosti příliš nelibujete, erotika v přírodě je příjemným kompromisem. Navíc pokud místo dobře vyberete, vyrušit vás můžou maximálně zatoulané srnky (nebo vy je?). Tak se nebojte, přibalte si do batohu deku a výlet pojměte jako hledání nejlepšího místa pro uspokojení vás i vašich fantazií.

3. Kostky jsou vrženy

Ideální čas vyzkoušet jednu z neodškrtnutých položek na vašem sexuálním to do listu. Erotické dusno bezvadně zchladí kostky ledu. Kostky jsou ledové, vaše těla horká a tahle kombinace prostě patří k sobě. Vezměte kostku do ruky nebo do pusy a přejíždějte s ní partnerovi po těle.

Led se doporučuje použít třeba na krk nebo na bradavky, které chladivý dotyk stimuluje. Naopak na penis nebo klitoris má opačný účinek, tak to s tím chlazením zase moc nepřehánějte.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *