Anketa: Jízda na červenou. Jak se staví muži k sexu během menstruace?

Říká se, že každý správný rytíř má mít meč od krve. Ale víme, že na hradě nežijí jen rytíři, ale i tací, kteří žádný meč od krve mít nechtějí. Jak to tedy je? Jsou kluci spíš pro sex během menstruace, nebo proti němu? Nebo platí sto lidí sto chutí? 

Max, 23

Jak říká Kofola, když ji miluješ, není co řešit.

Marek, 24

Sex při menstruaci jsem nikdy nepraktikoval, protože jsme to nikdy nechtěli ani jeden. Nemám k tomu kladný vztah, určitě to nevyhledávám, ale ani nejsem zásadně proti. Asi by záleželo na situaci a na člověku, ale nikdy jsem v takové situaci nebyl.

Marian, 24

Nevidím v tom žádný problém. Pokud to ovšem vadí partnerce, pak naprosto respektuji její vnímání této záležitosti. Ale z mého vlastního pohledu v tom nevidím nic špatného. Když se o tom pobaví oba partneři a oba jsou tomu otevření, tak je to v pořádku.

Matyáš, 22

Sex při menstruaci jsem zkusil, ale už neopakoval.

Michal, 23

Mám zkušenost, a tak vím, že to úplně nepreferuju. Rozhodně mě to nějak psychicky neznechucuje, spíš fyzicky mi to nebylo tak příjemný. Třeba proto, že tolik nefunguje přirozená lubrikace, a ani po hygienické stránce si nejsem tak jistej.

Matěj, 23

Tahle představa mě nijak neláká. Když si uvědomím, že špinění vzniká z krevních koagul odumřelé tkáně, tak to už je sexuální deviace zahrnující proces močení mnohem více čistší (ne že bych tomu holdoval). Nejsem ale sobec a kdyby to partnerka chtěla zkusit (sex při menstruaci, močení ne), tak jí vyhovím.

Míla, 24

Nutno říct, že jsem dlouhodobější partnerku měl jen jednou, a to ještě v náctiletém věku, tudíž jsme se o tom nijak nebavili a neřešili to. Už si ani nevzpomínám, jestli jsme měli sex, když menstruovala. Moje další partnerka s tím nikdy neměla problém. Naopak se ptala mne, jestli mi to nevadí. Odpověď byla samozřejmě, že ne. Neměl jsem s tím nikdy negativní zkušenost, takže mi to nevadí.

Martin, 23

Sex při menstruaci je úplně v pohodě a není to nic nechutného, ale samozřejmě to obnáší nějaké změny v podobě sexu ve sprše/vaně nebo aspoň s nějakou ochranou v posteli, ať od toho není špinavá postel. Ale jinak na tom není nic extra a jako chlap to ani nepoznáte, natož pokud se souloží ve tmě.

Doporučené články

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *