Spotřebováno: Rtěnka pod roušku i maska, která nefunguje

Co nás v uplynulém měsíci zklamalo, nadchlo, zkrášlilo nebo zničilo?

Řekneme vám to špatný i dobrý. Vybíráme novinky i bestsellery. Zastáváme heslo, že parfémů není nikdy dost a masky jsou nezbytností podobně jako vždy upravené nehty. Kosmetika nás baví, ale někdy neplní sliby na obalu, a proto ji raději prověřujeme samy. Tento článek není sponzorovaný, ale mohl by být.

Chanel nikdy nezklame

Už jste někdy slyšeli o nějakém produktu značky Chanel, že není dobrý? Já ne! I když bych ráda něco kritizovala, nejde to. Vyzkoušela jsem tekutou rtěnku Chanel a výsledek?

Tekuté rtěnky naprosto zbožňuji. Nejen, že vydrží i ty nejvášnivější polibky, přežijou s vámi celodenní výlet a neotřou se ani pod respirátorem FFP2, ale navíc mají dokonalý lesk, který z vašich rtů udělá ty nejvíc sexy v okolí. Chanel Rouge Allure Laque splňuje vše na jedničku a my teď vybíráme další odstín, který potřebujeme do sbírky.

CHANEL Rouge Allure Laque, 1 140 Kč

Opravdu potřebujeme sérum na ruce?

Všeho moc škodí. I když skin care miluji, některé věci už mi přijdou nadbytečné. Jedním z takovým produktů je i sérum na ruce od značky Alessandro, které slibuje chránit ruce před nepříznivými vlivy okolního prostředí.

Upřímně nic moc nedělá. Vlastně spíš nic než moc. Jen hezky voní a kvůli tomu další lahvičku na nočním stolku rozhodně nepotřebujete. Spoléhejte se na krém na ruce jako dřív a uděláte líp.

ALESSANDRO Spa Serum Vitale Hand Serum, 330 Kč

Olej místo kadeřnice

Zastřihnout konečky bych už potřebovala více než rok! Nůžek se bojím, ale o to víc svým vlasům během pandemie dopřávám péči, kterou si nepochybně zaslouží.

Od té doby, co používám voňavý a vyživující olej Moroccanoil se mi roztřepené konečky zacelily, vlasy se více lesknou a po arganovém oleji dokonale voní. Aplikujte do vlhkých vlasů a sledujte, jak se vaše kadeře mění a vyživují téměř před očima. Naučila jsem na něj asi pět svých kamarádek, což je tím největším uznáním, které tomuto zázraku můžu poskytnout.

MOROCCANOIL Treatment, 1 053 Kč

Zamaskovaná účinnost

Korejská kosmetika Tony Moly je známá svými roztomilými obaly i účinnými produkty. V případě masky Painting Therapy Pack však musím souhlasit jen s povedeným balením.

Po smytí není pleť ani hladká, jemná, rozjasněná a už vůbec ne hydratovaná a dokonale čistá. Tato tubička mi ale připomíná školní léta a hodiny praktických činností, takže její obsah využiji opět spíše na malování obrázků. Mají i víc barev, uděláme pak výstavku?

TONYMOLY Painting Therapy Pack SOS Care, 167 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *