Vykuřování pokoje snadno a rychle

Po tom, co můj byt opouštěl třetí spolubydlící, řekla jsem si, že musím něco radikálně změnit. Hádáte správně – musela jsem se nadobro zbavit všech negativních energií, které v pokoji, jež po zabouchnutí dveří smutně zel prázdnotou, přebývaly.

Nejsem žádný nadšenec do esoteriky či nadpřirozena, ale víte, jak to je – Once Is Chance, Twice is Coincidence, Third Time Is A Pattern... Takže po rozloučení se třetím spolubydlícím bylo jasno: je potřeba pokoj zbavit veškerých zlých energií a duchů, a to co nejrychleji a nejefektivněji.

První fáze byla připravovací. Zjistila jsem si všechno ohledně vykuřování pokojů a ingrediencí k tomu potřebných. Věřte mi, že reklamy, které mi Google a Facebook nadšeně nabízeli po tom, co jsem trávila hodiny na webech jako carodejnice.com a skola-harmonie.cz, stály opravdu za to. Ale každý boj přináší oběti.

V druhé fázi jsem se rozhodla souboj s dezinformacemi na internetu vzdát a zeptat se opravdových profesionálů – čarodějů a čarodějek prodávajících v čarodějnickém obchodě. Naštěstí se obchod nachází přímo nad cukrárnou Myšák, takže naše výprava získala i sladkou motivaci. Po vstupu do obchodu plného pentagramů, krystalů a bylinek šlo všechno hladce (očividně nejsem první zoufalý pražský dvacátník čistící energie po nepovedeném spolubydlení, že Klárko?). Paní vrchní čarodějka okamžitě poznala mé potřeby (stoprocentně mi četla myšlenky), odkázala mě na sekci s vykuřovadly a ani ne za deset minut jsem spokojeně odcházela se svazkem očisťující šalvěje.

Potom už se dostáváme do poslední fáze, a to samotného vykuřování. Nicméně nebyl by to pravý rituál, pokud bychom nepřihodily babské rady navíc! Takže před zahájením vykuřování jsem ještě podle moudré rady maminky jedné z mých kamarádek sypala do KAŽDÉHO rohu v mém bytě himalájskou sůl. Rohy jsou klíčové, to si zapamatujte, podle všech fór, které jsem pročetla, jsou rohy doslova sídlištěm zlých energií!

Samotné vykuřování bylo už trošku nuda. Prostě zapálíte šalvěj a pomalu procházíte celým bytem, nejlépe s krystalem u srdce nebo u čela (to jsem vynechala). No a hlavně hodně vykuřujete v těch rozích! Doporučuje se k tomu poslech meditační hudby, ale já jsem zvolila Cardi B (There’s some ghosts in this house) a, jak se zdá, funguje to stejně dobře. Měli byste si také sundat veškeré šperky (to by mi zabralo asi dvě hodiny) a taky 24 hodin před a po rituálu nepít alkohol (je karanténa…), takže tyto dva kroky jsou přeskočila. Největší legrace ale je bydlení v prvním patře a navíc naproti hospodě, kde pravidelně od 11 dopoledne nasává parta asi 10 pánů ve věku mého dědy. Myslím, že pohled na blonďatou slečnu pomalu kráčící bytem se svazkem šalvěje v ruce a černou kočkou na rameni pobavil nejen je, ale i obyvatele bytů naproti.

Sečteno, podtrženo – nevím, jestli vykuřování duchy a zlé energie vypudí, nebo je jenom obměkčí, nicméně se nám tady společně od té doby žije krásně, máme se rádi a nikdo už dveřmi nemlátí. Vykuřování ještě občas praktikuji, když mě například napadne se sama večer podívat na horor nebo něco podobně chytrého a myslím, že je to skvělá prevence. Better to be safe than sorry.…. Takže pro jistotu doporučuji výlet za čarodějnicemi i vám! A když nic jiného, alespoň si můžete dát v Myšákovi větrník.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *