Spotřebováno: Letní speciál 2021

Bezstarostné léto si žádá bezstarostné recenze, a proto jsme si pro vás přichystaly letní speciál spotřebována.

Připraveni na nejlepší kosmetické produkty, bez kterých se na dovolené jen těžko obejdete? Pak jste tu správně! Vyzkoušely jsme toho opravdu mnoho a zde je výběr toho nejlepšího, co musíte během léta alespoň jednou vyzkoušet. I když už teď víme, že pouze u jednoho pokusu nezůstanete.

Vůně poledního slunce

Jeden z nejznámějších parfemářů světa Francis Kurkdjian ukryl do své nové vůně italskou mandarinku, bergamot, ylang ylang, jasmín a tuberózu a zachytil tak dokonale žár slunce v pravé poledne i závan horkého vzduchu, který buď milujete, nebo nenávidíte. Rozhodně se přidávám do první skupiny a vůní se voním i na spaní. Protože Kurkdjian.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN, Aqua Vitae Cologne Forte, 4 200 Kč

Bronz nad zlato

Když po ochraně SPF nanesete na svou kůži při opalování ještě tuto „marmeládu“, hnědá pokožka vás jen těžko mine. Navíc voní po mangu a obsahuje malé třpytečky, které k létu zkrátka patří. Kůže bude vypadat nejen atraktivněji, ale bude také hloubkově vyživená, což ocení každá z nás jako prevenci proti celulitidě nebo vráskám.

AFRODITA, Tanning Body Marmalade, 350 Kč

Pusu na to

Nanést si rtěnku bez zrcátka chce odvahu, a proto ji v letních měsících vyměňte za tónovaný balzám od Dior. Ten totiž udělá z vašich rtů ty nejšťavnatější v celém okolí, voní po třešňovém oleji a aplikovat ho zvládnete i uprostřed noci s alkoholem v krvi. Jestli v kabelce chceme nosit jen jeden kosmetický produkt, bude to tento. Zvláště v odstínu Rosewood a Cherry.

DIOR, Addict Lip Glow, 1 025 Kč

High-tech maska

Během léta jsem naprosto podlehla přístroji Foreo UFO 2, který na Instagramu nelze přehlédnout. Bez sponzoringu však opravdu přiznávám, že se jedná o vychytávku, na které jsem se stala závislá. Zvlášť pak v kombinaci s maskou Matte Maniac, která chvíli vaši pleť zahřeje a poté zase zchladí. Ze své koupelny nyní vycházím se stejným úsměvem jako z kosmetického salonu.

FOREO UFO, Matte Maniac, 549 Kč

Padesátka je nová dvacítka

Žádná kosmetická redaktorka vám nikdy neřekne, že SPF 50 není nutný. Obecně platí, že čím vyšší faktor je, tím hezčí vaše pleť jednou bude. Když jsme však narazila na krém od MTJ, nevěřila jsem vlastním očím. On fungoval stejně jako drahý krém proti vráskám! A v tomto je podle mého názoru budoucnost. Kosmetické produkty, které pleť chrání, ale zároveň ji vyživují. Po použití budete mít obličej hebký a hydratovaný jako už dlouho ne!

MTJ, DN4D Cream Spf 50+, 590 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *