Spotřebováno: Sprej pro dokonalý make-up i předražená maska na rty

Nový rok si žádá i nové beauty produkty a tentokrát na ně budeme mít ještě větší nároky. Jaká je doopravdy všemi oblíbená maska na rty od Laneige a vyplatí se pořídit si oční krém za pět tisíc korun? Čtěte nové spotřebováno.

Fixátor století

Nejde nezačít ničím jiným než nejlepším produktem roku 2022, a to novým fixačním sprejem Fix + Stay Over od Macu, jenž je ještě účinnější než ty z běžné kolekce. Odlišuje se například rozprašovačem, který je důkladnější a jemnější. Pokud ráno svůj make-up zafixujete tímto zázrakem, vydrží vám bezchybný až do půlnoci. Přísahám.

MAC, fixační sprej na make-up hydratační Fix + Stay Over, 789 Kč

Lesk na dobu určitou

Lesky na rty obecně zažívají svůj druhý boom. Šťavnatě vypadající rty lákají nejen k polibkům, ale jsou také přirozenější variantou líčení. Nedávno jsem dostala svůj první lesk Pure Color Envy Kissable Lip Shine od značky Estée Lauder, měl krásný odstín a skvělý aplikátor. Ale… neuvěřitelně lepil, obtiskával se a když jsem si při večeři otřela pusu ubrouskem, byl lesk pouze na něm. Pardon, ale v dnešní době by už nic podobného na trhu nemělo být.

ESTÉE LAUDER, lesk na rty Pure Color Envy Kissable Lip Shine, 470 Kč

Tonikum a aromaterapie v jednom

Mám ráda, když pečující kosmetika hezky a čistě voní, což v případě německé přírodní kosmetiky Primavera rozhodně platí. Nejen, že tonikum zjemňuje póry a působí proti zarudnutí a vzniku pupínků, ale navíc voní po svých ingrediencích, mezi nimiž najdete například extrakt ze šalvěje, lékořice, zázvoru nebo máty. Působí tak dvojím způsobem, jako čistící přípravek s aromaterapeutickými uklidňujícími účinky.

PRIMAVERA, čistící pleťové tonikum Face Toner – Clarifying & Pore Minimizing, 575 Kč

Doporučováno influencery

Jsem si skoro jistá, že tuto masku na rty jste už určitě viděli. S nejvyšší pravděpodobností na Instagramu u beauty blogerek a všech nadšenců do kosmetiky. Je ale trošku hutnější balzám na rty tím zázrakem, za který musíte dát 600 korun? Ano. Textura, vůně, hydratace i nádherné balení včetně samostatného aplikátoru je to, do čeho se zamilujete na první pohled a v sekundě zapomenete i na to, kolik jste zase v Sephoře utratili. Jednoduše boží a já ten hype okolo Laneige produktů konečně pochopila.

LANEIGE, noční maska na rty Lip Sleeping Mask, 610 Kč

Oční krém z kaviáru

Oční krém patří k těm produktům, kterých nepotřebujete nanášet tolik, a proto je dobré si za něj připlatit. Oční okolí je tím nejnáchylnějším k tvorbě vrásek, a tak byste ho do své kosmetické rutiny měli zařadit už po 18. roku života.

Co je ale už příliš vysoká cena za oční gel s obsahem 15 ml? Pravděpodobně cokoliv, co má cenovku nad dva tisíce korun, a to i v případě, že obsahuje výtažky z pravého kaviáru jako tento oční gel od La Prairie. Je fajn, ale vzhledem k tomu, že oční krém používám hlavně preventivně, nevidím žádné výsledky, bez kterých bych nedokázala žít. Za mě tedy zbytečné a příliš drahé, a to mám kaviár ráda.

LA PRAIRIE, zpevňující oční gel Skin Caviar Eye Complex, 5 059 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *