Kam pro dárky? Na již třetí Má vlast EDIT pop-up!

Tým Má vlast EDIT si na předvánoční období přichystal již třetí pop-up, tentokrát zaměřený na šperky. Startuje již dnes v 18:00 a potrvá do soboty.

Kde se potkáme?

Pop-up jsou vždy plné dobré nálady, krásných produktů od lokálních designérů a navíc vás zavedou do působivých interiérů. Tentokrát se setkáme v kadeřnickém salonu a koncept storu Red Salon, který mají pod křídly Jana Šafářová a Mirka Hajdová. Salon, jehož interiér připomíná částečně filmovou scénu, částečně dívčí budoár, bude novinkám designérů tvořit dramatickou kulisu. Pojďme se ztratit za zrcadlem jako Alenka v říši divů!

Na koho se můžete těšit?

Své produkty v rámci třetího pop-upu představí Ondřej Stára, který dlouhodobě spolupracuje s návrhářem Janem Černým, Eva Brzobohatá, Markéta Kratochvílová Bold Studio, Nikol Hanzelová a Barbora Hanke. Šperkové novinky doplní kabelky Loro Oro, aromalampy a přírodní olejové parfémy 27ASCENT, objekty studia KAKAO, keramika Karolíny Kučerové a módní kolekce Venduly Šulanové, Sure Curated a Terezy Rosalie Kladošové. Poprvé od uvedení na trh budou k zakoupení oděvy a šperky pánské/unisex značky MAT MARS, kterou založila známá česká návrhářka Klára Nademlýnská. Svou první kolekci s názvem DENIM představí i zpěvačka Dara Rolins.


KDY:
čtvrtek 02. 12. od 18:00 do 21:00
pátek 03. 12. od 10:00 do 21:00
sobota 04. 12. od 10:00 do 21:00


KDE:
Red Salon
Vězeňská 3
Praha 1 – Staré město
www.redsalon.cz

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *