Vánoce podle redakce V Zákulisí: Co si letos přejeme od Ježíška?

Protože we are living in a material world, rozhodly jsme se, že se s vámi podělíme o naše letošní vánoční přání. A třeba se inspirujete, pokud jste ještě nepořídili všechno, co jste chtěli.

Anička: kufr Rimowa, Adidasky a ilustrovaný průvodce

S cestováním je to pořád dost komplikované, ale to vůbec neznamená, že mi Ježíšek nemůže přinést pořádný kufr. Kabinové zavazadlo používám dost často, takže by to měla být pořádná pecka. Něco stylového, kvalitního a prostě a jednoduše krásného! Jiná značka než Rimowa mě v tomto případě opravdu nenapadá…

Stan Smithsky jsou jedny z mých nejoblíbenějších tenisek. Nosím je k džínům, teplákům, šatům a často taky do lesa na túry. Podle toho tak i vypadají, což znamená, že potřebuju nové. Zářivě bílé! Zeleno-bílý model je prostě klasika, která nikdy nevyjde z módy, za to vám ručím!

Cestování je moje láska numero uno. Poslední dobou jsem si hodně oblíbila různé cestopisy (Gebrian, Zibura), takže když jsem na Knihexu viděla tuhle krásnou knížku Skrytá místa světa, srdce se mi zastavilo. Cestovatelka a novinářka Sarah Baxter vybrala několik míst z celého světa, která jsou tak trochu schovaná a cesta k nim není úplně snadná. O to větší radost ale z jejich objevení budete mít. Nádherné ilustrace included!

Klárka: luxusní svíčka, kniha o parfémech a navrch champagne

Nebyla bych to já, kdyby můj seznam neobsahoval něco z Ingredients. Svíčky ráda dostávám, ale i dávám. Jsou podle mě vhodnějším dárkem než parfémy, které by si dle mého měl obdarovaný nejlépe vybrat a vyzkoušet sám. Mými stálicemi jsou skvosty od značky Cire Trudon, ale letos neodolám sváteční limitce od Diptyque. Vůně Flocon, prosím!

Knížky pod stromečkem musí být! I když já jsem více než na beletrii na ty umělecké. Jiné, než tzv. cofee table books u mě téměř nenajdete. Už dlouho pokukuji po nádherném průvodci světem vůníThe Big Book Of Perfume, který by se krásně vyjímal právě nad mým šuplíkem s parfémy. Ano, až takový blázen v tomto ohledu jsem.

Šampaňského je sice ve světě nedostatek, avšak svátky bez něj si nedovedu představit. Na experimenty momentálně nemám čas ani chuť, a tak si prosím klasický Blanc de blanc od Ruinart. Pro ty, co ještě neochutnali, mám menší radu – raději ho ani nezkoušejte. Je totiž na výsost jasné, že vám zachutná a budete v pasti. Tak jako já. A taky, co kdybyste ho vyprodali, že jo.

Josi: Letenky, kabelka a korzet od Jana Černého

Jestli mi něco opravdu chybí, tak je to cestování, které je kvůli vy-víte-čemu poslední roky skoro nemožné, nebo minimálně velmi komplikované. Proto vrchní příčku obsazují letenky, nová místa, zážitky! Kamkoliv (preferably však někam, kde se denní teplota pohybuje mezi 20-30 stupni Celsia!).

Mým dlouholetým materialistickým snem je pěkná, kvalitní a nesmyslně drahá kabelka. A i když si ho asi nesplním během letošních Vánoc, jednou to určitě přijde! Kdybych však vybírala letos, bylo by to mezi klasickou 2.55 Chanelkou, Gucci Jackie 1961, Prada Galleria bag a (ano, Klárko, opravdu!) Louis Vuitton Neverfull.

Jan Černý minulý týden představil v rámci JAN SHOW 2022 svou novou kolekci, která konečně obsahovala i kousky pro dámy. A korzet s typickým JAN potiskem je na mém wishlistu už od té doby, co jsem ho na fashion week viděla na krásné Elišce Matějkové. Nepohrdla bych ale ani třpytivým cardiganem…

@eliskamatejkova

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *