Co si přejeme k Valentýnu? Víno, moře a Rolexky

Nárok dostat dárek k tomuto velmi komerčnímu svátku má každá z nás, ať už je zadaná, nebo single. A protože přání nemůžou být vyslyšena, dokud nejsou vyřčena, zde je náš seznam. Díky, kluci!

Josi:

Valentýn neslavím (proč asi🥲) každopádně hypoteticky by mě nejvíc potěšilo dostat pěknou jarní kytičku a strávit spolu hezký večer nad skleničkou (lahví?) sprostého oranžového vína (přívlastek mu dal sommeliér z Bokovky, takže to je naprosto legitimní označení kvalitního moku!) a druhý den zamířit na nějaký mňam brunch!

Pokud bych si ale měla úplně ulítnout, potěšil by mě samozřejmě výlet někam do tepla, protože únor je přesně ten měsíc, kdy všem leze zima už i ušima (a za nehty). Ale to bych si přála vlastně asi kdykoliv, jen Valentýn je dobrá výmluva!

Bokovka

Anička:

Výletem za hranice nepohrdnu nikdy (v únoru obzvlášť) – teď je na mém wishlistu Mexiko, i když mě nikdy nelákalo – stejně tak dobrým jídlem (zamilovaný brunch v posteli? Haló!). Absolutně miluju svíčky, a po těch od Anecdote Candles pokukuju už pěkně dlouho (Haló podruhé!).

Ale můj chlapec ví, že největší radost mi stejně udělá knížka. A že jich mám na seznamu pěknou řádku. Třeba Umění, kterému nikdo nerozumí nebo Osamění od Anny Mautnerové.

Klárka:

Valentýn, haha. Svátek všech zamilovaných slavím i jako nezamilovaná, a proto bych si přála oranžové šaty Valentino z posledního dílu And Just Like That, den, kdy uvidíme klukům do hlavy, předplatné do Státní Opery, vtipnější popisky u medailonků na Tinderu, parfém Patchouli Magnetik od Maison Crivelli, více usměvavých lidí a víkend bez internetu. Ne, teď vážně, od mého budoucího manžela si přeji jediné – hodinky Rolex Oyster Perpetual. Pusu.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *