Motivační horoskop na říjen

Asi jsou na světě lidé, kteří skutečně věří v astrologii a v to, že jejich život ovlivňuje postavení hvězd. Někdo čte horoskopy, aby našel útěchu, smysl, nechal si ukázat cestu, a nebo měl na co svést svoje neúspěchy. Tohle ale není ledajaký horoskop.

My v Zákulisí totiž nevěříme, že hvězdy předurčují naše životy. Horoskopy proto čteme maximálně ze srandy. Víme totiž, že v životě záleží především na nás. Naše horoskopy pomáhají soustředit se na to důležité – na sebe. A tak zůstáváme nohama pevně na zemi a hvězdy sledujeme jenom z balkónu se skleničkou vína v ruce. 

Zajímavosti o měsíci říjnu podle svaté Wikipedie:

  • Astrologicky je Slunce asi první dvě třetiny října ve znamení Vah a zbytek měsíce ve znamení Štíra.
  • V České republice slavíme Den vzniku samostatného československého státu (28. října), který připomíná vznik Československé republiky v roce 1918.
  • V bavorském Mnichově se koná Oktoberfest, který obvykle končí první říjnovou neděli. 

Jak se obecně ví, název měsíce říjen vznikl od slova říje – tedy období, kdy je samice savce sexuálně aktivní. A protože my ženy se umíme někdy chovat také jako zvířata, nebudeme se v tomto měsíci zabývat ničím jiným než právě sexem a partnerskými vztahy. A to nejen proto, že nás to samozřejmě baví, ale především proto, že se i v této oblasti chceme zlepšovat a pracovat na sobě.

Beran

Berani překypují životní energií. V životě dokážou být bezstarostní a uvolnění. Stejnou uvolněnost a nevázanost by tento měsíc mohli nasměrovat směrem ke svému partnerovi. Protože přestože vy si potají sníte o romantice, jak víte na co myslí váš partner?

Býk

Býci většinou nevyhledávají nové sexuální zážitky. V posteli bývají konzervativní, zato jsou ale všichni zúčastnění vždy spokojení. Na čem by ale mohli zapracovat, je vztah jako takový. Zkuste se příště partnerovi omluvit, až zase vyvoláte nějakou zbytečnou hádku. Třeba zjistíte, že se vám to může vyplatit. 

Blíženci

Blíženci mohou být trochu žárliví, trochu nestálí a trochu drama queens. To všechno jim ale každý rád odpustí, protože je prostě všichni milují. Dávejte si jen pozor ať moc nepřeberete. Zkuste být aspoň tento měsíc pro změnu taky oddanými partnery, aspoň uvidíte, jaké to je. 

Rak

Pro raka je v životě láska na prvním místě. Pro partnera by se rozkrájel, je velice citlivý a někdy se na svůj objev až příliš přilne. Ať už jste ve vztahu, nebo ne, vyzkoušejte tento měsíc místo řešení každodenních sporů pro změnu něco nového v posteli. Uvidíte, že to určitě prolomí ledy.

Lev

Lev bývá velice svůdné znamení. Svůj úlovek si dokáže snadno omotat kolem prstu. Bývá ve vztahu také ta vůdčí osobnost. Moc dobře taky víme, že potají o lecčem fantazíruje, tak co si takhle nějaké své tajné přání zkusit splnit?

Panna

Panna je velmi konzervativní milenkou. Věří v tu pravou a jedinou lásku a svému vyvolenému zůstává oddaná. To jsou všechno vlastnosti, které by se nejedno znamení mohlo od panny v dnešní době učit. Jen se ujistěte, že váš crush ví, že žijete. 

Váhy

Váhy jsou velice pečujícími partnery. Mimo pohodu v domácnosti vždy dbají i na pohodu a vyváženost ve vztahu. Hledají rovnováhu mezi dokonalou manželkou, matkou, milenkou a partnerkou. Někdy je to ale příliš, tak zkuste být tento měsíc malinko sobečtí a splňte si to, co si potají už dlouho přejete.

Štír

Štír je velice vášnivé znamení. Když je zamilovaný, prožívá lásku všemi smysly. Bývá to většinou ta osudová, nebo ten osudový. Její partner ale často narazí v momentě, kdy se snaží se štírem nějak manipulovat. Přestože jste vždy obezřetní, dovolte si alespoň jednu nespoutanou noc plnou vášně. 

Střelec

Střelec se jen tak nezabývá vztahy na jednu noc. V životě střílí do dálky a proto, když má nějaký nový crush, je to už většinou tutovka. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, zkuste ho trochu okořenit nějakou novinkou. My moc dobře víme, že rádi zkoušíte nové věci, tak proč se zrovna v posteli zdráhat?

Kozoroh

Kozoroh bývá zvlášť ke svému partnerovi často velice chladný. Zkuste pro změnu trochu pookřát. Vždyť, kdo jiný než právě vaši nejbližší a nejmilovanější si zaslouží slyšet od vás pár vřelých slov. 

Vodnář

Vodnář rád zkouší nové věci a milostné hrádky nejsou žádnou výjimkou. Vodnáři nechybí stud ani zábrany a často je tím, kdo přináší neokoukané a neohmatané nápady. Snad máte partnera, který má pro vaše choutky pochopení.

Ryby

Ryby jsou schopné svému partnerovi splnit, co mu na očích uvidí. Často u toho ale zapomínají na sebe – a nemusí nutně jít jen o sprosťárny. Ryby jsou mistři v přizpůsobování se svému okolí a ruku v ruce s tím mohou mít často problém prosadit si, co chtějí ony. Myslete víc na sebe!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *