Netflix & chill all day: Představujeme naše oblíbené binge-worthy seriály

Občas se stane, že původně produktivní den se změní v den pod peřinou, s teplým čajem a u seriálu. A občas se taky stane, že se zakoukáte tak moc, že za den zvládnete zhlédnout celou sérii. Ehm. U kterých seriálů se to stalo nám?

The Sex lLives of College Girls, HBO Max

Dvousériový seriál mapující život čtyř mladých dívek, které právě nastoupily na Essexskou univerzitu. A jak už název napovídá, trápí je nejen nový kolektiv, bydlení na koleji a učení, ale hlavně kluci, holky a one night stands. Novodobý Sex ve městě baví nejen aktuálností, ale i přirozenou inkluzivitou a v neposlední řadě skvělými outfity všech hlavních protagonistek.

Reneé Rapp, Alyah Chanelle Scott, Pauline Chalamet, and Amrit Kaur in ‚The Sex Lives of College Girls‘.

Ginny & Georgia, Netflix

S druhou sérií, která vyšla teď v lednu, se na obrazovky vrací trochu šílená teen-matka se svou dnes už teenage dcerou Ginny. Společně řeší každodenní trable, dospívání (vlastně obou z nich), vztahy, ale taky Georgiinu temnou minulost.

Outer Banks, Netflix

Tohle byl přesně jeden ze sériálů, o kterém jsem si myslela, že jeho boom je zbytečný. Teda až do doby, kdy jsem zhlédla obě série v podstatě na jeden nádech. Příběh vypráví o skupince teenagerů z pobřežního města Outer Banks v Severní Karolíně, kde je velká propast mezi bohatými a chudými pracovníky. Nechybí pronásledování zákonem, láska, drogy, pravé přátelství ani rozpory způsobené penězi.

La Casa de Papel (Money Heist), Netflix

Každý kdo viděl, potvrdí. Seriál má pět sérií, ale věřte, že předtím, než odhalíte každý detail důmyslného plánu, jak vykrást španělskou banku, seriál nevypnete! Do detailu popisuje, jak skupina 10 zlodějů dokáže obalamutit nejen polici, ale i španělskou vládu a Interpol.

Valeria, Netflix

A u španělské produkce ještě zůstaneme – Valeria je taková jižanská (a rozhodně méně otravná) verze Emily in Paris. Oddechovka sledující příběh mladé Madriďanky snažící se živit psaním románů, jejích tří nejlepších kamarádek a všech jejich romantic interests.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *