Polykat, nebo nepolykat? Otázka za milion!

Bravíčko už nevychází a dlouho jsme tu neměli peprnější téma. Není proto na čase položit otázku, která trápí mnoho našich kamarádek a občas i nás samotné? Co dělat s ejakulátem vašeho milého?

Sex máme, měly jsme a rozhodně ho plánujeme mít, a tak nás zajímají věci, které jsou s ním spojené. Zvláště pak ty, které jsou označovány slovem tabu. Pro nás ale tabu není nic. Vyzpovídaly jsme proto pár našich kamarádek, pročetly ta nejbizarnější internetová fóra, leccos jsme také vyzkoušely (díky, kluci!) a zde je výsledek. Zda po něm sperma polykat budete, nebo ne, je naštěstí stále jen a pouze vaše věc.

Přemýšleli jste někdy nad tím, co to vlastně ejakulát je? Kromě pánského zhmotnění radosti by většina lidí odpověděla jednoduše – sperma.

Složení a kalorická hodnota

Není to ale pouze o pohybujících se zárodcích života, ejakulát, někdy též označován jako semeno, obsahuje i tzv. semennou plazmu, která je spojována s hromadou vitamínů, antioxidantů a také nepříliš vyváženou a sladkou chutí.

Průměrná dávka ejakulátu je kolem 2-6 mililitrů a má přibližně 5 kalorií.

Rády bychom vám tady napsaly přesné složení, avšak to záleží jen na dotyčném kuchaři, který tuto lepivou, a ne příliš vábně vypadající tekutinu „uvaří“. Již po prvním ochutnání tak můžete odhadnout, jak se dotyčný stravuje, zda holduje alkoholu nebo kouří.

Pokud sperma chutná hořce, kysele nebo zkrátka odporně, může to vypovídat například o tom, že v jeho jídelníčku chybí čerstvé suroviny, ovoce a zelenina. Máme také vyzkoušeno, že pokud svému klukovi dáte alespoň den předtím vypít čerstvou celerovou šťávu nebo nakrájíte čerstvý ananas, chuť jeho vrcholu to výrazně vylepší.

I když si myslíte, že rozumíte všemu, některé věci je dobré si zopakovat. Uvědomily jsme si to ve chvíli, kdy se nás jedna kamarádka zeptala, zda může díky spolknutí spermatu otěhotnět. Její věk a vzdělání raději uvádět nebudeme, každopádně miminko nečeká, protože to nejde. Skrz trávicí soustavu se ejakulát nemá jak dostat do reprodukčního systému.

Co nám ale způsobit může, je například papillomavirus (HPV), infekci, která může napadat naše buňky. Existují také ženy, které mají na výměšek mužských pohlavních žláz alergii. Pokud je zkrátka cokoliv v nepořádku, škrábe vás v krku, natéká vám jazyk nebo pálí rty, s touto vzrušující zábavou raději skončete a dojděte si k lékaři.

Hot or not?

Je dívka, která po dobře odvedeném orálním sexu spolkne sperma, větší frajerka než ta, která to neudělá? Působí to na kluky vzrušujícím dojmem, nebo v tu chvíli, kdy je vrchol zdolán, už o nic nejde?

I zde je to velmi individuální. Známe kluky, kteří nevidí rozdíl mezí tím, jestli tekutina skončí v papírovém kapesníku, nebo ve vašem žaludku, ale také ty, které se při tomto pohledu ještě jednou udělají. To je rada, co? Prostě se o tom s dotyčným pobavte, zkoušejte a na základě toho, co je vám oběma (!) příjemné, konejte!

Zdroj úvodní fotky zde.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *