Love Island Československo 2023: Kdo jsou noví účastníci a který z nich je adeptem na výhru?

A je to tady, další série naší oblíbené reality show Love Island! Poběží každý všední den na Voyu, Nově a MarkízeJak na nás desítka účastníků na první pohled zapůsobila? Kdo je podle nás hlavním adeptem na vítěze a kdo nás nebaví?

Sandro, 32

Italsko-brněnský bodyguard, trenér a mačo man, kterému nejvíc záleží na vzhledu, hledá si ozdobu a ženu, která mu doma uvaří, uklidí, o dítě se postará a ještě bude vonět. Ale jen pokud ho nebude v obchoďáku držet za ruku! Uf. Ale je nám jasné, že právě on se postará o super reality-show bizár!

Adriana, 21

Laura? Denisa? Adriana? Same thing. Za nás pick-me girl, která se nejvíc těší na to, že nebude na telefonu. Takže pravděpodobně horká adeptka na vítěze. Tak snad k sobě najde toho sportovce, kterého hledá.

Chris, 21

Sledovat konverzace Chrise a Majky, se kterou momentálně tvoří pár, přímo bolí. Snad amor dostane šanci ukázat se i v jiném světle. Jeho největší motivace hledat blonďatou češku, češku, češku nás popravdě moc neoslovila.

Rachel, 22

Známá influencerka vilu rozhodně ozvláštňuje. Vypadá to, že si s Lu padli do noty, ale kdo ví, třeba opravdu naváže vztah s jednou z účastnic… Každopádně s Rachel souhlasíme v tom, že když se vám někdo líbí, není třeba hrát hry a můžete mu to prostě říct!

Lu, 25

Za nás největší sympaťák. I když jeho intro bylo na náš vkus možná až trošku moc romantika… Každopádně pokud budeme moc v přímém přenosu sledovat, jak někomu skládá písně (a jak se ten někdo tváří), zlobit se nebudeme, haha. Ale nebudeme lhát, vždycky, když o sobě muž říká, že je gentleman a pro své děvče by se rozdal, je to trošku red flag.

Mariam, 21

Podcasterka Mariam je za nás zase rozhodně největší sympaťačka! Když si ji Claude nevybral, bylo nám jí moc líto, ale určitě padne do oka někomu z bomb-shells (nebo Honzovi?). Líbí se nám její sarkasmus a přirozenost.

Honza, 26

Na první pohled nás nezaujal, po zhlédnutí prvního dílu ale měníme názor. Honza vypadá down-to-earth, nic ho nerozhází a umí si ze všeho dělat srandu. Doufáme, že se jeho styl humoru brzo nestane cringe (třeba jako poznámka o poloze horolezce)… Každopádně nemůžeme si pomoct, ale jeho hlas zní, jak kdyby ho někdo daboval.

Majka, 27

Učitelka z mateřské školky a pokerová hráčka Majka je za nás kráska vily. S Amorem jí ale moc hvězdnou budoucnost nevěštíme... Ceníme, že jako jediná přiznala, že jí kromě lásky láká i milionová výhra, haha. Kdyby nespala v ponožkách tak je za nás 10/10.

Claude, 22

Vzít Honzovi holku, i když mu náklonost vyslovila Mariam, bylo savage. Claude vypadá, že půjde přes mrtvoly, a tak se snad ve vile postará o nějaké to drama. Ještě aby ne, může něco být víc klišé, než fotbalista a prodejce drahých kovů v jednom? K Adrianě se ale rozhodně hodí víc než Honza. Uvidíme, jestli pro něj bude dost umělá (Claudova preference).

Venis, 27

Dýdžejka Venis se jeví, že to má v hlavě srovnané, nechce být ničí máma a nenechá po sobě šlapat. O to víc nás baví, že je v páru zrovna s ne úplně feministicky smýšlejícím Sandrem. No to bude ještě zábava… Snad to pak Venis zvládne vymeditovat.

Všechny soudíme jen na základě našich dojmů z jejich účasti v reality show. Foto: Voyo 

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

3 komentář

  1. Super napsané – taky se dnes večer kouknu, abych splnila očekávání. Mám tu kliku, mít jednoho z těch zvláštních lidí jako potomka mého potomka :-)))

  2. […] update: Jací jsou účastníci třetí řady Love Island Česko & Slovensko? […]

  3. […] A jaké byly naše první dojmy na účastníky třetí série Love Islandu? […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *