Kabelky nejlepším doplňkem sezony. Které jsem vynesla na fashion week?

Na Mercedes-Benz Prague Fashion Week jsem pro V Zákulisí vyrazila sbírat informace (můj report najdete tady), a tak jsem samo sebou musela i nějak vypadat! A s tím mi tentokrát pomohly kabelky Coccinelle. A co si budem, k takovým kabelkám se outfit vymýšlí jedna báseň!

Coccinelle je italská značka založená roku 1978. Od svého vzniku označuje značka za svá hlavní témata vášeň pro řemeslo a silný závazek k nejlepší italské kůži, které jsou vždy nově interpretovány prostřednictvím současného stylu. Já jsem si vybrala různé velikosti, typy kůže i barvy, abych vám jejich novou kolekci A/W23 mohla představit v co největším rozsahu. Jak tedy vypadaly mé finální fashion week looky? Pojďme se na ně podívat den po dni.

Den 1

Na první prohlídku jsem vynesla svůj vintage kožíšek jen s jednoduchým, avšak nestárnoucím základem: triko a džíny. Look pak doladily právě doplňky Coccinelle – kabelka Himma v metalickém provedení a pásky, jedním metalickým a druhým černým. 

Jaký byl první přehlídkový den?

Den 2

Druhý den byla přehlídka Vandy Jandy, takže nemohla chybět růžová barva. Navíc byl dress code Full Time Diva Glam! Inspirovala jsem se ikonou Carrie Bradshaw a sáhla po tylové sukni, kterou jsem sladila s obyčejným bavlněným tričkem pro vytvoření kontrastu. K tomu růžové lodičky a set šátku a kabelky s chic motivem a decentním množstvím růžové. Kabelka Arlettis je jednou z ikonických stylů značky a vyrábí se hned v několika provedeních.

Den 3

Třetí den jsem vynesla outfity dva a protože přehlídky byly během dne a ne večer (jako ty dvě před tím), zvolila jsem více každodenní looky. První outfit dne se skládal z bílé halenky, džínů a trendu sezóny: velké růže na krku. A elegantní kabelka Binxie v krémové barvě dozdobená textilním popruhem mi skvěle ladila k lodičkám.

Druhý outfit dne byl rozhodně ten nejbarevnější a zároveň nejpohodlnější, co jsem vynesla. Opět jsem jednoduchý základ z trička a džínů doplnila o výraznější kousek, barevný svetr. A k němu se skvěle hodila kabelka Hyle v barvě citronella, protože měla úplně stejný odstín jako proužky na svetru! Do téhle kabelky jsme se zamilovala snad úplně nejvíc, díky její praktičnosti a velkém výběru velikostí, barev i kůže. K tomuto outfitu jsem sáhla po semiši a kabelku doladila růžovou klíčenkou.

Jaký byl druhý a třetí přehlídkový den?

Den 4

I čtvrtý, a tedy poslední, den mě opět čekaly dvě přehlídky. Na první jsem zvolila monochromatický černý outfit (streetstyle trend z Kodaňského fashion weeku) a nechala jsem vyniknout kabelku Sunnie. Tahle půlkulatá kráska je nejen nádherná, ale i praktická. Skvělý model na každodenní nošení. Má popruh na rameno i křížem, kulatý tvar a měkká kůže vám dovolí do kabelky narvat celý váš den. Já sáhla po téhle bláznivce, ale je k dostání i v jednobarevném provedení. 

Na přehlídku jsem vytáhla i svou sestru a i ta vynesla jednu z kabelek. Vybrala si střední Magie v semišovém provedení a k tomu látkový popruh s logem navíc, což je skvělý způsob, jak kabelku ozvláštnit. Kabelka se jí tak zalíbila, že už se do obchodu nevrátila a musela si ji nechat.

Poslední přehlídka fashion weeku probíhala opět večer a vzala jsem na ní mojí bestie, se kterou jsme se sladily. Protože máme ve skříních stejné sukně, byly náš základ. Já přidala sáčko, ona bomber. No a třešničkou na dortu byly právě naše kabelky. Já vytáhla svou malou Beat v černé barvě s látkovým popruhem a Kač si vybrala kabelku Virtual z nové kolekce. Beat je vedle Arlettis další ikonou značky a je jednou z mých nejnošenějších kabelek, zatímco Virtual je stylovou novinkou. Jako jeden z mála modelů má stříbrné kování a její rafinované zapínání z ní vykouzlí dokonalou croissant bag.

Co na MBPFW vynesli ostatní hosté?

Tak co, máte vybráno? Všechny kabelky seženete v kamenných prodejnách Coccinelle nebo na e-shopu pignus.cz a my moc děkujeme za zapůjčení.

Žofie Holá

Baví mě být kreativní a zajímám se o vše, co souvisí s estetikou. Móda ale rozhodně vede! Sdílím svůj styl na sociálních sítích, studuji business a starám se o jednu chlupatou potvoru (Haf). Jsem v zákulisí zákulisního Instagramu, no a teď pro vás i píšu. Připravte se na pořádnou dávku fashion contentu!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *