Co měli návštěvníci plesu Sobje na sobě?

V sobotu se v Martinickém paláci konal již čtvrtý ročník plesu Sobje, kde se protíná berlínská párty s vídeňským plesem, rebélie s opulencí a otevřená mysl s nekončící zábavou. Jak celá taková akce probíhala?

Co na sebe?

Jelikož jsme se na podobnou akci chystali poprvé, nevěděli jsme, co čekat a hlavně – jak se obléknout! Dresscode byl monochromatický look, tedy celý outfit v jedné barvě, a to včetně masky na obličej, bez níž byl do paláce vstup zakázán. Nám pomocnou ruku podala návrhářka Anna Rekua, která nám ušila kožené cat-eye masky, půjčila rukavice a šaty. Děkujeme!

@ch.eva by @benediktrenc pro @esquireczech

A co měli na sobě ostatní?

Po příchodu jsme si připadali asi jako když Katnis Everdeen poprvé zavítala na párty obyvatel Kapitolu. Přítmí, mlha, flitry, hlasitá hudba a lidé, které jste přes masky ani nepoznávali oblečeni v těch nejšílenějších outfitech – vše na nás působilo trochu jako scéna z dystopického filmu.

Pozorovat outfity hostů byla opravdu zážitek. Na Sobje totiž můžete mít na sobě opravdu cokoliv, svůj kousek pozornosti však jako by si chtěl urvat úplně každý. A že konkurence byla opravdu veliká!
Černé obleky, nejnovější kousky od lokálních designérů, průhledné šaty, latex, výrazné harnessy a odhalená kůže, každý téma pojal po svém. To platilo i pro masky – volné závoje přes oči střídaly zaječí uši, ostanté škrabošky, kukly, síťky či výrazný make-up.

@michalvalhalla by @benediktrenc pro @esquireczech

Hlavní program: zábava

Celý večer protkával bohatý program: vystoupil například hudebník 7krát3 s kytaristou Igorem Ochepovskym, DJ NobodyListen či Vogue beats s perfomery Kiki House of Ambitchous. O catering se postaral unikátní projekt Kruh Dining a málokoho jste potkali bez ikonické červené skleničky se šampaňským Mumm.

Ať už dystopický a lehce děsivý či inspirativní a povznášející, rozhodně byla návštěva plesu Sobje skvělým zážitkem a pokud máte rádi extravaganci, jedinečné prostory a skvělou hudbu, budeme se těšit na dalším ročníku!

Obě fotky zachytil @benediktrenc, pro report z večera, videa a fotky návštěvníků sledujte profily Esquire a Cosmopolitan!

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *