Motivační horoskop na září

Život je jako houpačka. Jsou měsíce, kdy se vám daří a měsíce, kdy je všechno na h⋆⋆no. Dobře to všichni známe. Pokud ale věříte, že vám cestičku předurčily hvězdy a teď hledáte odpovědi v horoskopu, máte… smůlu! My na to jdeme jinak.

My V Zákulisí totiž na horoskopy nevěříme. Nevěříme, že pozice Slunce ovlivňuje naše rozhodnutí a náš osud. Naopak jsme přesvědčeny, že každý je svého štěstí strůjce. Věříme, že díky našim schopnostem, pevné vůli, a především díky tvrdé práci, dokážeme velké věci!

A jestli chcete vědět, co v září dokážete vy, pusťte se do čtení. 

Zajímavosti podle posvátné Wikipedie:

  • Jestli vás to zajímá, tak astrologicky je Slunce asi první dvě třetiny září ve znamení Panny a zbytek měsíce ve znamení Váhy.
  • V astronomických termínech začíná v souhvězdí Lva a končí v souhvězdí Panny. 
  • Kolem 23. září nastává rovnodennost. Slunce je na úrovni zemského rovníku a v tento den vychází přesně na východě a zapadá přesně na západě. Den a noc mají stejnou délku.
  • Září je obdobím, kdy se zvěř páří a vydává typické řvoucí zvuky.

Září je taky měsíc, kdy končí léto a začíná školní rok. Pojďme se tedy v tomto měsíce soustředit právě na to. Už je bohužel skutečně načase dopít vychlazené prosecco, zavřít dveře od balkónu, sednout si k pracovnímu stolu, a po dvou měsících opět otevřít diář a zorganizovat si život.

A když říkám zorganizovat si život, ani trochu nemluvím v nadsázce! 

Když budete chtít, tento měsíc dokážete spoustu věcí. Například zbavit se toxického přátelství. Chytit se důležité pracovní příležitosti. A konečně si udělat pořádek v papírech, protože všichni víme, že absolutně nemáte tušení, kde máte rodný list a nájemní smlouvu!

Beran

Beran je velmi bezstarostné znamení. Letní nicnedělání si většinou užívá plnými doušky, a tak teď může mít s hledáním ztracené zodpovědnosti skutečně trable. Nicméně víme také, že je velice ambiciózní, a když chce, všechno jde. 

Býk

Býci jsou velice zodpovědné a pracovité znamení. A pravděpodobně se nikdo netěšil na začátek září tolik, jako právě oni. Zorganizovanost by mohla být jejich druhé jméno. 

Blíženci

Blíženci jsou velice inteligentní znamení. Mají hodně zájmů a často mají právě proto problém vydržet u jedné činnosti. Proto je právě pro Blížence dobré si sednout a popřemýšlet o tom, kam jejich kroky vedou. A protože rádi filozofují o životě, neměl by to být problém.

Rak

Raci mívají obecně v osobní životě dost jasno. A moc dobře vědí, jakými lidmi se obklopovat, a koho raději pustit k vodě. Co se týká pracovního života, občas mají problém chytit se dobré příležitosti. Soustřeďte se tento měsíc právě na to, a pokud můžete nenechte si nic proklouznout mezi prsty.

Lev

Lev překypuje organizačním talentem, a tak je toto znamení asi jediným, které mělo diář popsaný i během července. V září tedy vpluje do běžného provozu jako kapr do vody. A díky tomu, že dobře vychází s lidmi, mu třeba i kolegové vyjdou vstříc, když bude potřebovat malou laskavost.

Panna

Panny mají obvykle ve věcech pořádek. Jsou to perfekcionisté, a tak i když to vypadá, že je jejich pracovní stůl zaházený papíry, přesně vědí, kde co mají. A tak je to i v osobním životě. 

Váhy

Váhy se veškerému stressu a tlaku nejraději vyhýbají. Jsou to přesně ta znamení, co odkládají věci na pozítří, aby zítra mohli odpočívat. A protože si do diáře něco zapsali naposledy v lednu, je načase vzít věci opět do svých rukou.

Štír

Štír je velice vytrvalé povahy, má nezlomnou vůli, a díky tomu se v životě neztratí. V práci ani ve společnosti ale nebývá příliš vidět. Tento měsíc se ale může stát výjimkou. Pokud na něčem chcete zapracovat, teď je ta správná doba.

Střelec

Střelec je velmi přátelské znamení. Někdy dává dokonce přátelství přednost před vlastní pohodou. Tento měsíc ale pošlete toxická přátelství k vodě a soustřeďte se raději sami na sebe.

Kozoroh

Pro Kozoroha je úspěch velice důležitý, a tak přesně ví, co je potřeba, aby dosáhl vytouženého uznání. Jestli máte něco, s čím se vám nedaří pohnout, zkuste se svěřit svým přátelům, třeba vám poradí, jak na to.

Vodnář

Tenhle měsíc si udělejte pořádek v papírech. Všichni dobře víme, že absolutně netušíte, kde máte schované smlouvy od mobilního operátora nebo dokonce od bytu. Brzy přijde moment, kdy se vám budou hodit. A navíc se vám uleví.

Ryby 

Ryby mívají ve věcech trochu nepořádek. Aby pomohly druhým, klidně obětují volný víkend, ale aby si samy zametly před vlastním prahem, k tomu si čas nenajdou. Udělejte tento měsíc něco významného pro sebe. Udělejte už konečně to, co jste tak dlouho odkládaly.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *