Love Island Československo: Jací jsou noví účastníci a kdo je adeptem na výhru?

Opět běží na Voyu, Nově a Markíze naše oblíbená reality show Love Island. Čtrnáctá epizoda klepe na dveře, a tak už jsme měli dostatek času na to, jednotlivé soutěžící a vztahy mezi nimi detailně prozkoumat a utvořit si názor. Všechny soutěžící jsme taky dohledali na IG, nemáte zač. Kdo je podle nás hlavním adeptem na vítěze, kdo podfukář a kdo nás prostě jenom nebaví?

update: Jací jsou účastníci třetí řady Love Island Česko & Slovensko?

Denisa (studentka, 20) & Radek (fitness trenér, 26)

Josi: Stomatoložka Denisa je kopie loňské vítězky Laury – bezproblémová, milá a nudná. Skoro stejně jako její aktuální partner Radek. Jeho rádoby deep rozhovory a hloubavé otázky působí spíš opačným dojmem, než by asi chtěl, ostatně stejně jako jeho neustálé lítování se. Bez těhle dvou se vila obejde.

Honza: Denisa je fajn, líbí se mi, že nespadla do emočního vydírání Kryštofa! Je vizuelně nevýrazná, ale kombinací vzhled a povaha je jasně nejlepší. Radek je super, normální kluk, nic wow, ale líbí se mi, že jí dává prostor. To je podlě mě důvod, proč odešla od Kryštofa.

Tina (modelka a realitní agentka, 23) & Jacob (barber, 26)

J: Tina je zase kopií Aishy, nicméně je neuvěřitelně krásná a má fajn názory. Většinu času ale tráví probíráním ostatních a o ní toho moc nevíme. Kromě spicy detailů z ložnice, což bych možná radši i nevěděla. Jejich romanci s Jacobem jim moc nevěřím, nevidím žádnou chemii. Jacob pro mě totální NPC.

H: Ti jsou mi jako pár asi nejvíc sympatičtí. Oba mi přijdou v pohodě, ale dávají mi takový Martin a Laura vibes. Alespoň mě neštvou. A Jacob má prostě dont give a f*ck energy.

Natálie (modelka, 22) & David (zdravotní bratr, 21)

J: Tak! Natálie je nádherná a na její zuby bych se mohla koukat klidně celej den. Přijde mi, že do vily přišla s jasným plánem – vyhrát. Hned od začátku začala tvořit pár s Davidem (a to i přesto, že to vypadá že o ní ani nemá moc zájem a chová se jak její mladší brácha), všechno mu promíjí a dává mu najevo sympatie o 100 % víc, než on jí. Ta půjde přes mrtvoly. David je pro mě totální ?wtf? moment. Polovinu vět mu nerozumím a druhou nechápu, ale baví mě.

H: Ježišmarja, to je nejhorší pár ve vile! V reálném životě by spolu nikdy nebyli, vůbec jim to nežeru. On je vypatlanej stereotyp fotbalisty, ani neumí mluvit, ona je falešná.

Jak to vypadá V Zákulisí Love Islandu nám prozradil Petr Havránek!

Sabina (tanečnice, 23) & Zbyněk (student, 21)

J: Sabina je jedna z dvou nových bombshells a konečně rozvířila vody! A o to přesně v reality shows jde. Zbyněk je úplná nuda, vztah se Sárou by ho možná mohl dostat i do finále, ale to že si buduje deep feelings k Sabině ho podle mě potopilo a dost možná brzo pošle domů.

H: Zbyněk byl hezkej v páru se Sárou, jinak má zero personality. Velký mínus je, že hodně rychle otočil k Sabině, bojím se, že ho to potopí. This hoe aint loyal! Sabina je cringe af, nepřijde mi hezká a je úplně not like other girls holka, všechno dělá na sílu a přijde mi strašně falešná.

Tamara (instruktorka jógy, 25) & Jakub (IT crypto manažer, 29)

J: Tamara je druhá z nově příchozích a je krásná. Hrozně se mi líbí a přijde mi i sympatická, takže jsem ráda, že si do páru vybrala dalšího mého oblíbence z vily Jakuba. Vzhledově můj typ, sympaťák, jen by mě teda zajímalo, co dělá IT crypto manager (docela red flag). A vztah k Hance jsem mu vůbec nevěřila, takže jsem zvědavá, co přinese nové spojení s Tamarou. Za mě horcí adepti na vítěze!

H: Jakub je daddy. Přijde mi z kluků nejlepší, povahově i vzhledově. Má his shit together, což je vidět, ale zároveň není nudnej. Rozhodně nejzajímavější bombshell a má určitě velký šance na výhru. S Hankou mi to přijde jako flink, Tamara se zatím moc neprojevila, tak uvidíme, ale rozhodně mají společně potenciál.

Sára (studentka, 19)

J: Sára je sympatická, při zemi, ale nepřijde mi jako reality show materiál. Nic neřeší a nenechává se strhnout trendem: jsme ve vile, všechno je intenzivní, musíme to šíleně prožívat a už druhý den si slibovat celoživotní lásku. Což je super, ale možná jí to bude stát hlasy diváků. Jsem ráda, že není se Zbyňkem, protože by si zasloužila nějakýho nehrotícího staršího týpečka.

H: Vzhledově nejhezčí, ale personality 0 stejně jako Zbyněk, v tom se k sobě hodili. Šla tam hlavně kvůli číslům, ale je milá. Není reality show typ člověka, nejradši by tam podle mě jen ležela na lehátku a chillovala.

Hanka (modelka, 21)

J: Vůbec můj typ. Ani vzhledově, ani povahově, ani do reality show. Kdyby z vily odešla, nic se za mě nezmění.

H: Hanka je nevýrazná, docela fun, ale má strašně falešný smích, stejně jako Natálie. Kuba se jí asi líbí, ale kompatibilitu tam moc nevidím.

Kryštof (trenér, 27)

J: 0/10 !!!! Úplně přehrocenej, zbytečně dramatickej a vydírající klaun. Jeho věta, že právě zažívá jedno z nejtěžších období ve vztahu je totální výsměch. Nic neumí říct na rovinu, všechno svádí na ostatní. A ten hairstyle by měl zůstat v roce 2011.

H: Myslel jsem si, že nejvíc budu nenávidět Davida, ale je to Kryštof. Je to manipulativní zmr*, kterej úplně guilt trippuje Denisu, přitom jenom nedokáže unést, že si ho někdo nevybral. Přijde mi šíleně zoufalej a needy, úplně se na Denisu upnul. Ve zpovědnici vždycky plná pusa keců a pak skutek utek. He could go home.

Všechny soudíme jen na základě našich dojmů z jejich účasti v reality show.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *