Low-budget kostýmy na Halloween, které pobaví nejen vás

Chystáte se vyrazit na Halloweenskou párty, nevíte co na sebe, ale nechcete jít za typického sexy králíčka, muže v černém, Jokera a Harley Quinn nebo kontroverzního Jeffreyho Dahmera? Máme originální, low-budget a vtipné řešení!

Sůl, pepř a kmín

Další Halloween single? Problém, který dávno hravě vyřešil už Ted v seriálu How I Met Your Mother. Stačí jen najít ochotný pár, který si vás adoptuje jako kmín ke své pepřence a slánce.

Mr. Worldwide

Existuje větší ikonu popkultury než Pitbull? Podle nás ne – i proto budete lepší kostým hledat jen těžko.

@tarayummyy

Anna Wintour

Annu pozná na první pohled nejen každý módní nadšenec. Jejím znamením je nezaměnitelné ostře střižené mikádo s ofinou, pouzdrové šaty a hlavně tmavé sluneční brýle.

@lizakoshy

Never Sober Boys a Sergei Barracuda

Další párový kostým inspirovaný filmovým hitem letošního roku Banger. Základem je vytáhnout pořádně značkový drip, dokreslit kérky (hlavně NSB na ruku) a pořídit čočky rozšiřující zornice. A pokud se k vám chce přidat nějaký single kamarád, klidně může být Sergei!

Bob Ross a jeho obraz

Nejvíc zenový člověk, malíř Bob Ross je díky svým ikonickým vlasům a outfitu ideálním Halloweenským převlekem. A váš kamarád klidně může být vaše umělecké dílo.

Balenciaga model

Mohlo by se zdát, že zreplikovat model přední módní značky bude oříšek, a navíc pěkně nákladný. Opak je pravdou – stačí roztrhané triko, nejlépe ještě pošlapané zablátěnýma botama, a obal od brambůrek!

Carrie Bradshaw 2.0

Podobně nákladný by se mohl zdát costým legendární Carrie Bradsaw ze seriálu Sex ve městě. My ale myslíme Carrie 2.0 ze seriálu Just Like That. A co potřebujete? Brýle, šátek, zástěru, gumové rukavice a cigáro. Zn: Čím nevkusnější, tím lepší.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *