Tipy na vánoční dárky, kterými potěšíte *úplně* všechny!

A je to tu zas! Blázinec kolem konce roku si podává ruku se sháněním dárků. Jestli už zase nevíte, co komu koupit, protože váš plán nakupovat dárky během roku již tradičně neklapnul, nezoufejte. Máme pro vás pár docela (čti hodně) dobrých tipů.

Sešit, který nikdo nemá

Toužíte po jedinečném sešitu, nebo hledáte originální dárek na míru? Vyřešeno. Rodinná firma Bobo teď totiž nabízí službu online konfigurátor. Pomocí jednoduchého webového rozhraní si můžete jen za pár kliknutí vytvořit vlastní obálku sešitu, skicáku nebo třeba diáře. Vytvořenou grafiku pak do desek vypálí laser.

Pojďte pane, budeme si povídat

Naše oblíbené knihkupectví Book Therapy má v nabídce jednu krásnou karetní hru s otázkami Mluvme spolu. Hra pomáhá lépe poznat jiné, ale i sebe samé. Neexistují žádné správné nebo špatné odpovědi. Jediným pravidlem je otevřenost. K zahájení hry je potřeba alespoň dvou hráčů. A uvidíte, že si po chvíli uvědomíte, že nehrajete – jen si povídáte.

Kámoška pro každý den

Ve wildmoon mají novou značku. Cool mladý dánský brand Cobá, který dělá například tyhle boží tašky. Tašky, které se stanou perfektní třešničkou na vašem outfitu. Tkaný pevný polyester zajistí, že taška neztrácí tvar a drží vše pohromadě, modrá barva zase rozsvítí váš den. K dostání i v jiných barvách a menší velikosti.

Nebeské vařeníčko

My sice moc nevaříme, ale kuchařky máme celkem rády. A milujeme Masterchefa. V našem výběru proto rozhodně nesmí chybět novinka pro všechny foodies. Kuchařka Vaříme nebesky loňské vítězky Veroniky Beskydiarové alias Besky. Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato kuchařka stojí za to a bude vás po čertech bavit! 

Saddle bag od české značky

Obsese detaily, kvalitní kůží a fascinace dokonalým zpracováním, to je dnes již ikonická kabelka Moon Saddle od české značky Loro Oro. Nově je dostupná i ve variantě z certifikované kůže, která vypadá nejen dobře, ale je i šetrnější k životnímu prostředí. Výrazná varianta „rosso“ v hladké kůži vyzývá k odvážnosti a umožňuje nové kreativní kombinace, zatímco šedivý odstín „taupe chiaro“ nese pokoru světlého minimalismu.

Hvězdná obloha

Dárkový set francouzské značky Diptyque obsahuje tři vánoční svíčky inspirované hvězdnou oblohou a je tím nejkrásnějším dárkem, kterým potěšíte úplně každého. Dřevitá Sapin prostor prosytí svěží zelenou vůni jedle. Pudrová Neige evokuje bílou sněhovou pokrývku hedvábnými nótami heliotropu a bílého pižma. Gurmánská Etincelles připomíná uklidňující vůni hořícího krbu, kterou zjemňují lahodné nóty kávy a kakaa. A nejlepší na této sadě je to, že ji můžete koupit v nově otevřeném butiku Diptyque ve Vězeňské ulici v Praze.

Designová miska na vysoké noze

Při zařizování domova dbáme na každý detail a teď do našeho vyladěného interiérů může zapadnout i miska pro domácího mazlíčka. Co jim ji rovnou darovat pod stromeček? Minimalistická a elegantní miska Eatee na vysoké noze je navržená z lásky a chuti rozmazlovat psy a kočky. Navrhnul ji designér Kristian Rudenko a je vyrobena z kvalitního porcelánu Thun a bukového dřeva. Eatee je vyvinuta pro všechny a krmení rázem promění ve fine dining.

Bylinky do každé rodiny

Říká se, že není nic, co by nespravil šálek dobrého čaje. Dokáže zlepšit den, uklidnit mysl a navodit příjemnou atmosféru. Česká značka Green Idea uvedla na trh novinku v podobě bylinných čajů, ve kterých najdete bylinky jako jsou pampeliška, kopřiva, ibišek, heřmánek, lípa, levandule, máta i meduňka. Poskládané jsou do vhodných kompozic tak, aby dokázaly řešit konkrétní problémy. Pokud sháníte drobnější dárek, tento je ten pravý!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *