Dlouhá noc začíná! Jak si užít *sexy* Silvestr ve dvou?

Zachtělo se vám letos odmítnout všechny pozvánky na cool oslavy nového roku? Rozumíme. Někdy je fajn užít si tu slávu v soukromí nebo zkrátka jen ve dvou. A máme spoustu tipů, co byste se svým drahým mohli podniknout. Jak si užít Silvestr s partnerem?

Příchod nového roku budeme letos slavit v sobotu. Prakticky to tedy můžete pojmout jako jakoukoliv jinou víkendovou chlastačku. Pokud ale toužíte prožít silvestrovskou noc slavnostně (a máte si ji s kým užít), pak to rozhodně doporučujeme. Co byste mohli dělat?

Kultura

Není snad slavnostnější událost, než vyrazit se svým mužem do Národního divadla či Státní opery. Vy si vezmete dlouhé šaty, on smoking a budete se cítit jako na rande ve velkém stylu. Pokud holdujete opeře (a nebo budete chtít na Silvestra zkusit něco nového), právě ve Státní opeře se 31. prosince hraje Ples v hotelu Savoy.

Fine dining

Raději byste se dobře najedli? A víte, že byste minimálně jednou za život měli ochutnat jídlo v michelinské restauraci? V Praze máte hned možností, kde luxusní degustační menu ochutnat. V restauraci Field Radka Kašpárka si můžete vybrat ze dvou degustačních menu (desetichodové či šestichodové). Nebo zkuste michelinskou La Degustation, kde kouzlí šéfkuchař Oldřich Sahajdák. Degustační menu tu představuje sezonní výběr od spřízněných farmářů, sběračů a lovců.

Párty

Po skvělé večeři to bude chtít skvělý drink! Zkuste třeba silvestrovský mejdan v The Monkey Bar. Na programu je náš oblíbený DJ Kewu, překvapení v provedení Kiki House of Velvet, originální odpočet posedních hodin roku, after party po půlnoci, Monkey Bites menu a půlnoční raut pro vaši opici. Se sametovými šaty krásně zapadnete a ještě vás odmění nápojem na uvítanou!

Vstupné na osobu bez rezervace místa je 850 Kč (v ceně je welcome drink, půlnoční raut a program) a můžete přijít kdykoliv během noci. Další možností je rezervovat si místo předem. Minimální konzumace za 3000 Kč zahrnuje celý program. 

Silvestrovskou párty přichystali taky v hotelu Augustine. Oslava začíná recepcí v Refectory baru nápojem na uvítanou, občerstvením a hudbou. Od 19.00 do 22.30 probíhá slavnostní večeře v restauraci Augustine, která nabídne slavnostní 5chodové menu, láhev šampaňského, nealkoholické nápoje a Kvartet Elena Sonenshine.

Následuje půlnoční party v Pivnici Svatého Tomáše, jejíž součástí je hudba, přípitek šampaňským, pozdní noční občerstvení včetně tradiční čočkové polévky. Recepce, večeře a party stojí 7900 Kč a půlnoční party v pivovaru 1800 Kč.

Adults only

Až si dosyta užijete všech lákadel, která město nabízí, odeberte se do soukromí svého hnízdečka lásky, kde si užijete jeden druhého. A nebo si pro tyto účely rovnou pronajměte hotelový pokoj!

Co je na menu? Přece sexy prádlo, šampáňo, španělské mušky, vibrátory, zkrátka co budete chtít! Prádlo utíkejte koupit do Agent Provocateur, skvělé párové vibrátory zase seženete od značky Satisfyer. A mušky? O těch jsme psaly tady.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *