Máme pro vás jednu velkou novinku! Natáčíme podcast! Po téměř dvou letech od založení online magazínu jsme se rozhodly doplnit web o další formát. A proto dnes vychází první díl podcastu V Zákulisí. Posluchačům chceme nabídnout kvalitní žurnalistiku se špetkou spicy témat.

Na V Zákulisí se zabýváme tématy, o kterých se ve společnosti příliš nemluví, a pravidelně svým čtenářům dáváme nahlédnout pod povrch i do zákulisí. A jinak tomu nebude ani u našeho podcastu V Zákulisí. Podcast moderuje naše Klárka, která má zkušenosti mimo jiné z moderování diskuzí pro agenturu ČTK.

Proč podcast?

Protože stejně jako nás baví číst, tak nás baví poslouchat. Chceme, abyste si V Zákulisí mohli užívat jak skrze psanné články, tak mluvené slovo. Třeba při běhání nebo vaření.

A taky jsme si všimly, že každý den vzniká spousta podcastů, ve kterých rozhovory často sklouzávají spíš k jakémusi povídání u piva či pochlebování hostům. My se od nich chceme odlišit, chceme jít pod povrch, do zákulisí. Chceme klást všetečné otázky a odhalovat profese, životy a názory jednotlivých hostů.

V zákulisí s profesionály v oboru

Díly budou mít okolo 60 minut. V první části se věnujeme primárně hostovi a jeho profesi. Ve druhé části, kterou pracovně nazývame drby, se bavíme o všem, co se v oboru děje, dělo a jaký na to má host názor. A v části třetí, kterou najdete na Hero Hero se ptáme každého hosta na rady – Jak začít? Co musím umět? Kolik mě to bude stát? Jak se dostat tam, kde je on?

Do prvního dílu přijala pozvání přední česká stylistka Lenka Kermes, která téměř 20 let působila jako stylistka v magazínu ELLE. Už teď můžeme prozradit, že ve druhém díle pak zákulisí své profese poodhalí bulvární novinářka Markéta Kučerová, jež dlouhé roky psala pro Extra.cz.

Podcast V Zákulisí najdete na všech podcastových platformách jako například na Apple podcastech, YouTube nebo Spotify. Podpořit nás můžete i na Hero Hero, kde najdete bonusové epizody.

Tak na slyšenou!

Speciální poděkování patří Kristině Mariani a Vaškovi Vágnerovi, bez jejichž pomoci by tento podcast nevzniknul. Děkujeme!

Doporučené články

3 komentář

  1. […] Soutěž probíhá na našem Instagramu. Takže zamiřte tam, konkrétně na tento post. Poté už stačí sledovat náš profil, profil Satisyferu a označit 2 kamarád(k)y, které chcete obdarovat. Poslední podmínkou je napsat nám, koho byste rádi slyšeli v dalších epizodách našeho nového podcastu (přečtěte si o něm tady!). […]

  2. […] Soutěž probíhá na našem Instagramu. Takže zamiřte tam, konkrétně na tento post. Poté už stačí sledovat náš profil, profil Losers, označit váš doprovod a napsat, které datum se vám hodí víc. Poslední podmínkou je napsat nám, koho byste rádi slyšeli v dalších epizodách našeho nového podcastu (přečtěte si o něm tady!). […]

  3. […] začíná znělka našeho podcastu, o kterém (doufáme), jste už slyšeli. Pokud ne, napravte to TADY. Důvod, proč jsme s tímto rozhovorovým pořadem začaly, byl jednoduchý. Vedeme rozhovory […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *