Tip na víkend: G(in) spot party v Monkey baru

Kam vyrazit na drink, než všechny bary obsadí zamilované páry s valentýnkami? Co zkusit party G(in) spot? A pokud stále nevíte, kde se tajuplný bod plný rozkoše nachází, zkuste The Monkey Bar v centru Prahy dnes od 18:00.

G(in) spot party totiž vzdává hold lásce, ale ne pouze té pro dva. Láska začíná právě u vás, a tak nezapomeňte potěšit právě sami sebe. V Monkey baru se dnes od 18:00 můžete těšit na tématické ginové koktejly míchané jak jinak než z ginu Monkey 47, soutěž o ceny od známého šampaňského Perrier-Jouët, nebo na skvělou hudbu od DJane Vee, která jistě vykouzlí bezstarostnou atmosférou.

Vstup na akci je zdarma a pokud se obléknete do růžové, můžete využít akce na speciální koktejly 1+1 zdarma!

A co Valentýn?

Nebojte, i v úterý 14.2. se v Monkey baru budou dít věci. Existuje snad lepší způsob, než oslavit svou lásku vynikajícím jídlem a prvotřídními nápoji? Jistě… my víme, že ano, ale může to být slušný začátek. Od 18:00 se proto bude podávat šestichodové valentýnské menu s názvem Love you more.

Spolu s párováním s vínem a drinky zaplatíte 1500 Kč za osobu a ochutnáte takové speciality jako jsou foie grass parfait s červenou řepou, grilovaný filet z halibuta ve smetanové omáčce z mušlí nebo pastinákový dort s lískovými oříšky.

A jaké je to pracovat v Monkey baru si můžete přečíst v rozhovoru s bar manažerem Benediktem Houdou TADY

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *