Role se obrací. Vyzkoušela jsem přistupovat k sexu jako muži. Jaké to bylo?

Pravděpodobně každá z nás se setkala s tím, že to v posteli bylo spíš o něm než o ní. Proč? Copak nemají dámy přednost? A co se stalo, když jsem role obrátila a soustředila se víc na sebe?

Pozn. red.: Vzhledem k osobnějšímu tématu si autorka přeje zůstat v anonymitě.

Vždycky mi víc záleželo na tom, aby se mu sex líbil, a tak jsem pro to dělala maximum. Oblékala se od hlavy až k patě do krajky, vždy byla dokonale oholená, orální sex dělala dýl, než mi bylo příjemné, a orgasmus jsem občas předstírala, aby se cítil dobře (a protože mě to už nebavilo). Nejednou jsem se také setkala s tím, že po jeho vyvrcholení jsme byli oba natolik unavení, že na to, obšťastnit i druhou stranu, tedy mě, už zkrátka nezbyl čas. Hlavně, že se udělal on, ne? A já to pokaždé tolerovala…

Asi každý, kdo tyhle řádky čte, si říká, holka, můžeš si za to sama. Ano, neměla jsem těmto situacím přihlížet a být jejich součástí, ale dělat něco jinak a hlavně o tom mluvit. Tyto věci vám však obvykle dojdou až po pár letech a po pár zlomených srdcích. A tak se jednoho krásného dne k moci dostalo mé cynické já a řeklo si, že je na čase obrátit role a začít k sexu přistupovat jako kluci, které jsem doposud potkala.

Polibte ho, kdy vy chcete

Také jste vždycky čekala na to, až vás na konci rande políbí muž? A kolikrát jste se odhodlala k těmto prvním krokům vy? Když vy sama chcete a když to nejvíc cítíte? Já málokdy, a proto jsem začala právě u tohoto.

Potkala jsem kluka, který se objevil jako známý mé kamarádky na jedné akci. Od prvního očního kontaktu jsem věděla, že mě fyzicky přitahuje, že se ho chci dotýkat, a nemohla jsem spustit oči z jeho rtů. Můj cíl byl jasný, políbit ho. Uplynulo pár hodin a pár konverzací, my najednou byli jen spolu a já to udělala. Začala ho líbat. A byl to tak skvělý a osvobozující pocit! Navíc mi potom řekl, že je to jedna z nejvíc vzrušujících věcí, které zažil.

Tak ukaž, co v tobě je

Vzhledem k mému prvnímu trumfu to u polibku nezůstalo, chtěla jsem víc a bylo mi jedno, co se dělá a co ne. Mé zásady i pravidla o třetích schůzkách byly tytam, ovládla mě touha. Nechci zabíhat do detailů, ale asi je vám jasné, že domů jsem nejela, místo toho ho odtáhla do bytu, kde jsme se rovnou začali svlékat a já líbání směřovala níž a níž. Po rozepínání jeho poklopce jsem si ale řekla ne, nebudu usilovat o to, aby se nejdřív udělal on, tady jde především o mě. Svlékla jsem se a lehla si na záda na postel. „Tak ukaž, co v tobě je,“ řekla jsem a nechala ho „pracovat“.

Pokračovalo to velmi slibně a šlo to rychleji, než jsem si myslela. Možná to bylo i tím, že mě celá ta situace prostě ještě víc vzrušovala. Když jsem prožila jeden z mých nejintenzivnějších orgasmů, prostě jsem se oblékla, řekla jsem díky, někdy to zopakujeme – a odešla. Neměla jsem už náladu pokračovat, šlo o zábavu na jednu noc a k té občas muži právě takto přistupují.

Proč to tedy nezkusit tak, jak to dělají oni? A víte co? On jen nevěřícně koukal, ani jsme si nevyměnili čísla a dodnes to vypráví kamarádům s dodatkem, co si to ty holky dneska dovolují.

Jaké z mého příběhu plyne poučení? Zkuste občas myslet víc na sebe než na zajeté pořádky. Dělejte to, co cítíte a co vám dělá radost, a to ve všech oblastech vašeho života.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *