Halloween klepe na dveře! Co vám nesmí chybět v kosmetické taštičce?

Ať už Halloween slavíte, chystáte převleky a dlabete dýně, či je to pro vás den jako každý jiný, tyhle Halloweenské beauty produkty vás budou bavit!

Lush a dýňová sezóna

Lush milujeme zejména pro jeho sezónní kolekce a ani tentokrát nás nezklamal. Letošní podzim totiž přichází s bath bombs s vůní kořeněného latté, dýňovým rozpustným olejem do aromalampy, třpytivým sprchovým slizem, plátýnkovou maskou či polštářky na oči. Celou nabídku najdete v jejich kamenných prodejnách, na e-shopu nebo si produkty můžete objednat až domů na Woltu.

Krvavý polibek

Zahoďte klasické rtěnky a vyměňte je za Make-up Revolution olej nebo lesk na rty připomínající krev. Uvidíte, že vám na Halloweenské párty žádný upír neodolá! (Ale nebojte, oba krvavé produkty jsou veganské a cruelty-free!)

A pokud opravdu chcete radši sáhnout po rtěnce, pak nemůže mít žádnou jinou barvu než černou! Zkuste třeba tu s lesklým finišem od NYX!

TO musíte mít

O hororové klasice od Stephena Kinga, TO, slyšel asi každý. Právě TO bylo inspirací při tvorbě paletky očních stínů You Will Float Too od Make-up Revolution. Můžete se s ní nejen chlubit, ale také díky ní vytvořit jakýkoliv Halloweenský look!

Pokud však potřebuje ještě intenzivnější barvy (třeba pokud se 31. plánujete proměnit v Pennywise), sáhněte po paletce Revolution Clown ve tvaru balonku. Nejen tak ledajakého, samozřejmě toho červeného – a i ten můžete mít ve své kosmetické taštičce! Kdyby jen King tušil, že se jeho balonek promění v dokonalý Halloweenský make-up blender

Halloweenské úterý ve stylu Wednesday

Inspirujte se lookem ikony Addamsovy rodiny, Wednesday. Make-up značka Hard Candy přichází ve spolupráci s Netflixovským trhákem s paletkou očních stínů, glittery a tužkami na oči i na rty.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *