Kde se v teple a pohodlí naladit na Vánoce? Přece ve vánočním kině 

Prosinec je tady a do Vánoc už zbývá jen několik dní. Venku začal padat první sníh a s ním přišlo i období plných obchoďáků a shánění vánočních dárků. Co k Vánocům ale určitě patří jsou vánoční filmy, na které můžete koukat z pohodlí domova. Vymýšlíte ale program na večer nebo na rande? Zajděte se naladit na magické místo jménem Christmas Story Cinema.

Jestli si chcete od vánočního shonu odpočinout, můžete si udělat procházku Prahou se svařákem v ruce nebo zůstat doma a péct cukroví. Když se ale zrovna nechcete procházet v zimě, a chcete být hlavně v teple, zavítat můžete právě do vánočního kina v Holešovicích. Budete si připadat skoro jako doma!

Magická atmosféra hned od začátku

Velké červené dveře, světýlka a ozdoby, to vás čeká hned u vchodu do kina. Kromě vánoční výzdoby má kino ještě jednu specialitu. Christmas Story totiž nemá obyčejný vstup do kinosálu, ale vejít musíte skrz kouzelnou skříň. Potom se před vámi objeví plátno a sál plný měkkých sedacích pytlů místo sedaček. To znamená, že pohodlí při sledování filmu je zaručeno

Snack bar

A v pohodlí pokračujeme, protože frontu na baru stát nemusíte. Objednat si můžete přímo ze svého místa pomocí QR kódu na stolku. Objednávku vám potom baristé přinesou přímo na vaše místo. Z nabídky si vyberete například sladké Churros, nachos, popcorn nebo i wrap. Z nápojů si můžete objednat limonády, kávu i drinky.

Dopis Ježíškovi

Psaní dopisu je vzpomínka na dětství a Christmas Story vám umožní si to připomenout. Před filmem nebo po filmu můžete zajít do speciální místnosti v kinosálu, kde si napíšete vlastní dopis s přáním. Dopis určený Santovi nebo Ježíškovi pak vhodíte do speciální schránky.

Kam se za vánočním zážitkem vydat a kolik stojí vstupenka?

Christmas Story je součástí Vnitroblocku v Holešovicích. Vstupenka do kina stojí 300 korun. Studenti mají po předložení průkazu slevu 10 % a děti do pěti let mají vstup zdarma. Speciální akce se koná na vaše narozeniny, kdy získáte vstupenku jako dárek úplně zdarma. 

Vstupenky zakoupíte online v síti GoOut i na místě. Doporučujeme si ale vstupenku koupit předem online. Je možné, že když vstupenky budete kupovat přímo na místě, budou už nejlepší místa obsazená.

Grinch, Pretty Woman, Harry Potter a Sám doma… 

To je ochutnávka programu vánočního kina. Kino promítá několik filmů denně po celý týden. Na vánoční atmosféru vás naladí pohádky i filmy. Jít můžete na Ledové království, Deník Bridget Jones, všechny díly Harryho Pottera nebo Sám doma, Pretty Woman, Grinche, Vánoční koledu a další. Filmy se promítají v češtině nebo v angličtině s titulky. V jaké podobě se film zrovna promítá, je napsáno v programu.

Program a časy promítání najdete na stránkách kina nebo jejich Instagramu, kam dávají i program promítání na aktuální týden.

Došly vám nápady na vánoční dárky?

Pokud ano, nezoufejte. Jedním z tipů na vánoční dárek je dárkový poukaz až na pět vstupenek do kina Christmas Story. Darování neobyčejného zážitku určitě potěší. Tak teď už máte jeden z tipů na vánoční program vymyšlený. Je čas se naladit na Vánoce!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *