Kam v Madridu vyrazit na skleničku naturálního vína? Díl druhý

O tom, kam za naturálními víny v Madridu vyrazit, už jsme psali. Taky jsme ale psali, že v Madridu rostou roztomilé podniky jako houby po dešti, a tak přinášíme druhý díl tipů, kam zajít, chcete-li si vychutnat skleničku oranžového vína!

Cuenllas Salesas

Cuenllas potěší zejména v teplých měsících, kdy můžete využít venkovní posezení. Kromě skvělého vína určitě ochutnejte i místní nabídků menších i větších jídel.

La Fisna

Jeden z nejkrásnějších naturálních vinných barů se skrývá za klasickými červenými dveřmi. Všechna vína vám milá obsluha představí, v nabídce nechybí ani malá jídla.

Winebar De Vinos

Pokud máte chuť na skvělé víno, ale zároveň nechcete žádný fancy podnik, De Vinos je pravou volbou. Připomíná klasické bzučící španělské bary a na nic si nehraje. Ochutnat navíc můžete i tradiční sherry.

BATCH

Další z podniků skráývající se uprostřed španělského mercada. I tak ale disponuje spousty míst a kromě nabídky vín i širokou nabídkou jídla, kde hlavní roli hrají fermentované produkty, maso a mořské plody.

La Cruda

Sesterský podnik vinárny BENDITO, o které jsme psali minule. A ani tady vás nezklamou, Cruda totiž nabízí úplně všechno, co může milovník naturálního vína očekávat.

Pizza Posta

Sem zamiřte kromě vína hlavně za pizzou. Neočekávejte ale tu klasickou italskou, v Pizza Posta totiž vaří argentinci a naservírují vám to nejlahodnější z daleké Ameriky.

Pastora

Pro všechny, kteří si skleničku dobrého vína klidně vychutnají i po obědě. Pastora nabízí totiž kromě brunchů a kávy i spoustu naturálních vín.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *