Zuzana Kubíčková představila v ulicích Prahy Couture kolekci

Pokud jste minulé úterý navečer zabloudili do letenských ulic, možná vás překvapil nával slavnostně oblečených lidí, plno aut, světel a hlasitá hudba. Právě na Letné, v ulici Vinařská (my jí ale od teď neřekneme jinak než ulice Zuzany Kubíčkové!), totiž probíhala Couture přehlídka této české návrhářky.

Přehlídka sestávající pouze z honosných večerních šatů byla po téměř roce a půl stráveném doma (a v teplácích) jako pohlazením po duši. Navíc právě honosné modely si s ateliérem Zuzany Kubíčkové spojíte jako první, možná právě proto, že na nich můžeme plně obdivovat kreativitu a krejčovský um návrhářky a jejího ateliéru.Ztělesněním ideálních večerních šatů je pro mě styl 30. let minulého století. Jsem přesvědčená, že je to ta nejlichotivější silueta a archetyp noblesních šatů,“ vysvětluje Zuzana.

V kolekci se objevily i netradiční materiály, našimi favority jsou rozhodně šaty z hutného sametu či hedvábného šifonu. Většina modelů se nesla v zemitých odstínech, o to víc však vinikly tmavě vínové či modré modely.
O styling se již tradičně postaral Jan Králíček, který modely doplnil o špičaté baleríny bez podpatku. Třešničkou na dortu byly nádherně blýskavé čelenky a vlasové ozdoby posázené českým křišťálem značky Preciosa.

Petr Jansa @invogueprague

Netradiční lokace společně s teplým večerem a načasováním přímo po jednom z posledních letních dešťů dodalo přehlídce opravdu pohádkovou atmosféru. (Jen vidět vlečky poseté flitry táhnoucí se zapršenou ulicí nás přímo fyzicky bolelo). A lokaci určitě ocenili i vlastníci okolích bytů, kteří nevěřícně přihlíželi z balkonů a oken, tomu říkáme #FrontRow!

V galerii si můžete prohlédnout výběr našich oblíbenců, celou Couture kolekci najdete zde.

foto: Marek Mičánek, @arturkoff, Art direction: Jan Králíček, Scénografie přehlídky: Marek Cpin, make-up DOUGLAS, vlasy TONI&GUY, produkce: Radovan Jelínek INDEP

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *