Last chance: Vánoční dárky, které pořídíte i na poslední chvíli

Také jste větu Nestíhám! řekli v poslední době víc než stokrát? A o dárcích ani nemluvě? Netrapte se vymýšlením zbytečností a svým nejbližším pořiďte něco z našeho seznamu. Zahrnuje poukázky, alkohol i designové vychytávky. Tyto dárky zkrátka potěší všechny. PS: čas dodání stíhají i ti nejvíc zaneprázdnění!

Skutečný dárek

Začneme tím úplně nejlepším. Asi každý z nás má doma milion zbytečností a občas nepotřebné blbosti daruje i ostatním. S tím je díky iniciativě organizace Člověka v tísni konec. Pořiďte svým nejbližším certifikát, kterým uděláte radost nejen jim, ale i lidem, kteří to opravdu potřebují. Věnovat můžete například dvacet kuřat, kudrnatou ovci, záchod nebo tabuli do školy pro děti nejen v Africe. Za nás nejde pouze o skutečný dárek, ale i nápaditý a smysluplný.

Kartičko, prostři se

Nikdy jsem nedostala lepší dárkový poukaz než ten do sítě restaurací Ambiente. Užít si díky němu můžete například skvostnou snídani v Café Savoy, pár piv v Lokálu, tatarák v Naše Maso a samozřejmě skvělé oranžové víno v Bokovce. Tato zázračná kartička platí ve všech podnicích této sítě, v každém se vám odečte utracená částka, a vy tak můžete pokračovat vesele o dům dál. Můžete ji nabít na libovolnou částku, a pokud překročíte 2 tisíce, dostanete 200 Kč jako bonus. A to se vyplatí.

Pro ty, kterým nestačí rum z pečení

Naše babičky v čase předvánočním pily především klasický rum, který jim zbyl z přípravy rumových kuliček. Doba jde naštěstí kupředu, a tak máme radost, že dnes si můžou nejen ony, ale i my vychutnávat takové delikatesy, jako je pravý jamajský rum Appleton Estate. Vybírat můžete z výběrových edic, 12, 15 a 21leté verze a radost udělá nejen babičkám, ale také tatínkům nebo přátelům. Pořídíte ho od 850 Kč na Warehouse1.cz a chutná prostě skvěle!

Poukaz k naplnění novoročních předsevzetí

Kéž bychom mohly darovat motivaci ke sportu, více energie do práce nebo třeba duševní pohodu. I to je však možné, pokud letos pod stromeček zabalíte dárkovou kartičku na lekce do Revolution Ride Prague. Skvělé lekce spinningu ve tmě, které vás pohltí stejně jako moderní prostředí studia nebo milé a motivující lektorky. Takže v lednu na kolech?

Přístroj, který zatočí s otravným holením

Když už jsme u těch tajných přání, ke kterým se zdá není řešení, na trhu se objevil nástroj, jenž dokáže hotové zázraky. Co byste řekli na to, kdybyste se půl roku nemuseli holit? Technologie IPL to dokáže! Skvěle ji využívá například nový Braun Silk-Expert Pro 5, který zařídí nejenom dlouhotrvající pocit hladké pokožky, ale i snadné a bezbolestné ošetření.

A roste i počet mužů, kteří benefity této technologie oceňují – v takovém případě pak není problém se o přístroj doma podělit. Že by ideální dárek pro celou rodinu? My v redakci jsme si o něj Ježíškovi rozhodně napsaly, a pokud to dopadne, před létem se těšte na recenzi.

Dárkový poukaz na naturální poklady

O tom, že naprosto zbožňujeme naturální vína, svědčí nejen počet článků, které jsme o nich napsaly, ale také naše milé vzpomínky s tímto drinkem spojené. Není proto lepšího dárku (a to nejen pro nás), než dárkového poukazu do Winegeeku. Momentálně bychom ho celý utratily za geniálně sestavený SIX-PACK: Xmas Survival Pack.

Kultura v podobě krás baletu

Koho by nebavilo dávat zážitky! I když nemáte zrovna peníze na letenky na Maledivy, darujte svým blízkým například lístky do divadla. My doporučujeme příští sezónu zhlédnout některé z nových baletních představení Národního divadla v Praze. Zamilovaly jsme se například do Romea a Julie (více čtěte ZDE) i Tramvaj do stanice Touha.

Hezký dárek může být i tradiční nástěnný kalendář, který Balet Národního divadla vydává. Umělecké fotografie zachycují tanečníky naší první scény a jejich nejcennější nástroj – tělo. K zakoupení na všech pokladnách Národního divadla.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *