Anketa: Sexuální fantazie. Chcete taky do trojky nebo zažít sex v letadle?

O čem sníme, když náhodou spíme? A nebo i při jiných činnostech? Sexuální fantazie dokážou večer okořenit i když třeba zůstanou navždy jen fantaziemi. Jaké mají naši čtenáři a čtenářky?

Ida, 26 let

Mezi mé sexuální fantazie patří vždy velmi konkrétní lidé. A to ty, které znám (a se kterými jsem něco měla nebo bych chtěla mít), ale i ty, kteří jsou veřejně známí a bohužel se (zatím) neznáme. Vzrušující jsou zvlášť ty momenty, kdy si dané osoby představím v situacích, jako je uvíznutí ve výtahu, nahé v sauně nebo při každodenních rutinních činnostech, které zpestří nečekaný polibek a pak i něco víc. Mám asi ráda ten moment překvapení, spojení nespojitelného. Na prasečinky nebo stylizování se do prvoplánových rolí spojené se sexem mě neužije. Za to dominantní muž v padnoucím obleku, to ano.

Ingrid, 27 let

Hmmmm. Tak úplně fantazie, o kterých píšou v knihách o sexu, nemám. Na začátku své sex cesty jsem myslela, že jsem nudná, že nemám žádný fetiš, pak že jsem ho zatím neobjevila. Ale dnes už mám něco za sebou a s jistotou můžu říct, že nuda se v tomto případě nekoná. Líbí se mi rozmanitý a vášnivý sex, je to asi jediná sexuální fantazie ve chvílích o samotě. Tímto myslím střídání submisivity a dominanci, poloh kde to můžete dělat, druhů sexu. Mimochodem, velké zrcadlo je moc fajn věc.

Ivan, 30 let

Já a další dvě ženy. Minimálně! A dělejte si se mnou, co chcete, holky.

Ignác, 25 let

Mám poměrně dost úchylek, které snad ani nemůžu popsat, protože se za ně stydím a své místo mají striktně v mé fantazii. Ale rád vás čtu, a tak půjdu s kůží na trh. Jsou to hlavně starší ženy, které mě doslova dostávají do kolen. Často si představuju scénáře, jak některé pomůžu s nákupem a poté se u ní zapomenu. Občas mé myšlenky utečou i k asiatkám nebo swingers party. Prostě ke všemu, co běžně nemám.

Irma, 25 let

Často si představuji sex s někým, s kým to snad nikdy nebude možné, ale “zakázané ovoce chutná nejlépe” a je to přeci má fantazie!

Isabela, 25 let

Jsem v tomhle ohledu docela nudná, ale zároveň otevřená – kdyby se něco neobvyklého nachomítlo, neodmítnu, ale úplně o tom nesním. Co bych si ale chtěla zkusit je swingers párty, naopak sex v letadle ráda vynechám (velikost prostoru je jedna věc, ale ta walk of shame při cestě zpátky na místo? Navíc nutit chudáky v práci to pak uklízet…).

Irma, 29 let

Hodně mě vzrušuje sex na veřejnosti, ale jen v mých představách. Mám za sebou jen zkušenosti začátečníků jako sex v lese na dece, dál jsem se zatím neodvážila. Možná je to právě tím víc vzrušující. V reálu si to vlastně neumím moc představit. Třeba taková toaleta v letadle je sexy opravdu jen ve snech, realita je o dost smradlavější a nechutnější.

Doporučené články

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *