Spotřebováno: Lesk pro maximální rty, olej, co mastí a čisticí roláda, kterou potřebujete

Další dávka kosmetických recenzí je tady. Těšte se na produkty z péče o pleť i vlasy, jednu z nejprodávanějších vůní a samozřejmě také na žhavou novinku ze světa dekorativní kosmetiky. Připravení na upřímnost?

Pleť jako dětská prdelka

Když jsem čisticí roládu Angels on Bare Skin od Lush dostala, říkala jsem si, hmmm, další věc na čištění pleti jen s jiným názvem. Na dočištění make-upu dobrý. Ve chvíli, kdy jsem obsah kelímku smíchala s vodou a nanesla na pleť, jsem rychle pochopila, proč je to bestseller. Doslova mi spadla brada. Má pleť nebyla takto jemná a vyživená už měsíce.

Čistítko obsahuje relaxační levanduli, růži a zklidňující heřmánek a je inspirováno starobylou středověkou recepturou. Občas je super opustit od technologií a nejnovějších vědeckých poznatků a podívat se na produkty, jež jsou prověřeny časem. Angels on Bare Skin miluju já i moje nebeská pleť!

Lush, čisticí roláda Angels on Bare Skin, 330 Kč

Není olej jako olej

Olejíčky do vlasů zbožňuji, což je možná i důvodem, proč se mi vlasové délky tak lesknou. Myslela jsem si, že s nimi nejde šlápnout vedle, ale to až do chvíle, než jsem vyzkoušela Essence Absolue od značky Shu Uemura.

Každých 5 minut se prý na světě prodá jeden, což nevím, zda je pro nové uživatelky dobře. Mé vlasy totiž nechával mastné i poté, co jsem je vyfoukala, a i po několika opakovaných pokusech jsme si prostě nesedli. Je mi líto, ale s mým oblíbeným Maroccan oil se soupeří těžce.

Shu Uemura, vyživující a hydratující olej na vlasy Essence Absolue, 1 587 Kč

Rty k nakousnutí

Luxusní obal, nádherná vůně a k tomu bezchybný aplikátor. To jsou jen doplňky toho, co se skrývá uvnitř lesku Dior Addict Lip Maximizer, který slibuje větší objem rtů. Nebudu vás napínat, i obsah je super. Zvětšení není nějak markantní, což je dobře, ale textura je příjemná, odstíny intenzivní a hydratace? Božská! Kdybych měla vytknout jednu věc, tak nemá příliš dobrou výdrž, ale o důvod navíc znovu vytáhnout tuto krásku z kabelky. Stále se na ni totiž nemůžu vynadívat.

Dior, lesk na rty pro větší objem Dior Addict Lip Maximizer, 1 104 Kč

Vůně svobody, ale i masy

Parfémové vody komerčních značek jdou většinou mimo mě, ale u Libre od YSL jsem udělala výjimku. A to i z důvodu jejího nádherného flakonu, ještě hezčí reklamní kampaně a zajímavého složení. V první řadě mě překvapila výdrž tohoto parfému, která je určitě nadstandardní. Líbí se mi myšlenka toho, že tato výrazná vůně je určena ženám, které staví svobodu na horní příčky svých hodnot.

Bohužel kompozici pomerančovníku, levandule, jasmínu a vanilky s pižmem cítím na většině žen, které potkám. Ale to už je holt úděl značek, které prodávají miliony flakonů po celém světě. Jinak velmi zdařilá vůně, která skvěle doplňuje bestsellery značky jako je Black Opium, Mon Paris nebo Y.

Yves Saint Laurent, parfémovaná voda pro ženy Libre, 50ml, 2 499 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *