Victoria’s Secret konečně v Praze. Jak to vypadalo na opening párty?

Milovnice andílků a nebeského prádla pozor. Dobám, kdy jsme si kalhotky s monogramem VS kupovali pouze na letištích, odzvonilo. Po stopadesáti letech se totiž otevřel samostatný butik Victoria’s Secret , který najdete v OC Westfield Chodov v Praze. Jak to tam vypadá? Na co se zaměřit? A jaký byl otevírací večírek?

Pro ty z vás, kteří by náhodou slyšeli o této značce spodního prádla úplně poprvé, tak ji v roce 1977 v San Francisku založil Roy Raymond, kterého štvalo, že v obchodech nenajde krásné prádlo pro svou ženu. Značku pojmenoval podle britské královny Viktorie, přidal slovo tajemství, protože spodní prádlo není na první pohled vždy vidět, a značka byla na světě!

Legendární jsou především módní přehlídky, které si zamiloval nejen módní svět, ale i showbyznys a díky andělské kráse nejžádanějších modelek i celý svět. Nyní světové, a hlavně kvalitní prádlo můžete koupit i v České republice.

Jaký je sortiment a co v Česku chybí?

Pražský butik značky Victoria’s Secret je nádherný. Najdete ho v OC Westfield Chodov hned v přízemí a na první pohled vás stejně jako mě, nejspíš překvapí velikost prostoru, která je velkorysá. Nechybí ikonická růžová, křišťálové lustry, přehledné označení sekcí, figuríny všech typů postav, šuplíky se všemi velikostmi kalhotek a milé prodavačky. Co ale v Česku zatím nenajdete je sortiment sportovního oblečení jako jsou mikiny, legíny nebo tílka na cvičení. To je za mě škoda.

Milovnice VS kosmetiky a koženkových doplňků jistě potěší sekce u pokladen, kde najdou všechny kolekce tělových sprejů, parfémových vod a krémů a také nejrůznější variace kosmetických taštiček. Ideální místo pro chvíle, kdy sháníte dárek pro kamarádku na poslední chvíli. Co možná pro někoho může být překvapující je cena produktů, která je v porovnání se zahraničím vyšší. Krajkové kalhotky zde pořídíte přibližně za 600 korun, podprsenku kolem dvou tisíc a tělový sprej za 650 korun.

Zákulisí zahajovacího večírku

Jelikož chceme dostát našemu názvu, rozhodli jsme se vás spolu s námi vzít na otevírací večírek, který se konal včera večer. Možná jste ho zaregistrovali skrz instastories, ale v těch zajímavé detaily akce na rozdíl od růžových outfitů influencerek nenajdete.

V první řadě se sluší poděkovat organizátorům za pozvání, i když pozvánka dorazila teprve 24 hodin před akcí a nebýt takto silného brandu, asi bychom to do kalendáře dát nezvládli. Zaujala mě také informace na pozvánce o tom, abychom svou účast potvrdili do 19. května, což bylo před týdnem. Příště prosíme víc s předstihem, cestovat v čase zatím neumíme.

Jsou PR akce pro média, nebo influencery?

Vlastně mě na základě posledních zkušeností s podobnými událostmi napadá myšlenka, zda jsou ještě stále dělané pro novináře nebo spíš pro influencery, kteří tvoří obsah na sociální sítě. Těm totiž pozvánka spolu s malým dárkem dorazila minimálně o pár týdnů dříve. Nevadí, rozdíly mezi lidmi vždycky byly a asi i navždy budou, jen si myslím, že by se nemělo zapomínat ani na tradiční média a jiné formáty, než pouze ty, co za 24 hodin zmizí.

Zajímavější tyto kontrasty však začínají být ve chvíli, kdy na otvíračce zaslechnete pokyny k tomu, aby si „někteří“ vybrali jednu věc, kterou dostanou zdarma. Novinářům je však podávaná informace, že na vše dnes mají exkluzivní slevu 30 %. Posuďte sami, do jaké míry je to fér.

Personalizované prádlo? Zítra už ne

Milá ale byla služba na místě, kde jste si mohli nechat vyšít iniciály na jakýkoliv koupený kus oblečení. Říkám si, jak je to hezký detail a super služba pro zákazníky, ale po chvíli se dozvídám, že je to pouze dnes pro hosty večírku. Takže máte smůlu. Ale zkuste třeba kurz šití a inciály si vyšijte v pohodlí domova.

Podle mého chybělo na akci ještě oficiální uvítání, alespoň trošku organizovaný program, připravená tisková zpráva spolu s fotkami nebo alkoholový welcome drink. Nicméně tato fakta nemění nic na tom, že jsem se na akci cítila dobře, z prádla jsem nadšená a těším se, až vyrazím pro další.

Značka Victoria’s Secret do Prahy patří a do vašeho šatníku rozhodně také.

P.S. Jasně, zajímá vás dárek, se kterým odcházejí hosté z podobných akcí. Většinou je to dárkový voucher na zboží, tentokrát jsme v krásné taštičce dostali tělový krém a sprej z kosmetické kolekce značky, za což moc děkujeme.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

1 komentář

  1. Opět zajímavý článek. Krásnému butiku Victoria’s Secret přeji hodně úspěchů a mnoho spokojených zákazníků. Těším se na návštěvu a nákup luxusního prádla . Marie Mstudio Mariánské Lázně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *