Madrid Coffee Guide: Kam vás pustí s laptopem?

Španělsko má na digitální nomády políčeno a možnost pracovat v kavárně na notebooku je tady vzácností. Kam vás v Madridu pustí i s laptopem a nechají vás na něm několik hodin nerušeně pracovat?

L’Origine

Vybrat si můžete hned ze dvou poboček, kavárny a pražírny, které jsou jen pár kroků od sebe. Kavárna je klidná, tichá, u stolů najdete zásuvky a navíc vás nechají používat laptop i o víkendu.

Dieli

Kavárno-vinárna ideální pro všechny noční sovy, které potřebují zasednout k práci i v nočních hodinách. Otevřeno má skoro každý den do půlnoci a i tady vás nechají laptopovat i o víkendu.

Pum Pum Bakery

Pum Pum má kavárnu i pekárnu pár kroků od sebe. Pokud chcete ale pracovat, vyberte si pekárnu a to pouze ve všedních dnech.

En Bruto

Místo všech nomádů a studentů. Tak klidné, že byste slyšeli špendlík spadnout, přesto neustále narvané k prasknutí. Kromě kávy nabízí i naturální vína, vlastní kombuchu a domácí dezerty. Pracovat vás nechají klidně celý den, jedinou podmínkou však je minimální útrata 7 euro.

Yasemin & Tuncel

Klidná minimalistická kavárna, kde také můžete u laptopu strávit několik hodin a to i o víkendu.

Faborit

Faborit je španělský řetězec podobný Strabucks. Kromě kávy nabízí i smoothies a namíchej-si-sám saláty. Proto je narvaný hlavně v čase oběda, má ale rychlou wifi a nikoho nezajímá, jak dlouho či jaký den tam budete pracovat.

La Casa Encendida

Encendida je takový madridský Skauťák. Kromě galerijních prostorů (vstup je zdarma) má i velkou knihovnu, slunnou terasu s barem a kavárnu. Ve všech prostorách můžete nerušeně pracovat po boku dalších studentů a nomádů.

+ úvodní foto

Gosto Cafe

Gosto má hned dvě pobočky, v obou vás nechají pracovat u sdílených stolů a jen ve všední dny. Kromě kávy doporučujeme i tamní brunche!

Které kavárny navštívit i bez latopu?

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *