Last minute gift guide: Dárky na poslední chvíli nemusejí být nudné

Taky jste si říkali, že letost už fakt nakoupíte dárky s předstihem, ale skutek utek? Nebo už od září přemýšlíte, ale stále nic nemáte, protože vaši blízcí “stejně už všechno mají”? Nebojte se, ještě není pozdě koupit originální dárek, díky kterému jeho příjemce bude obdivovat vaši kreativitu. 

Nevšední zážitek

Pokud chcete, aby si obdarovaný váš dárek ještě dlouho pamatoval, zkuste mu věnovat nějaký originální zážitek. Fantazii se meze nekladou. Potřebujete inspiraci?

Naše tipy na zážitky najdete zde

Za kulturou

Zkuste projet servery prodávající vstupenky a najít něco, co by se dotyčnému mohlo líbit, ale sám by si lístky třeba nekoupil. Divadlo, koncert, sportovní akce, kino, výstava… Fantazii se meze nekladou – a když koupíte lístky dva, třeba vás vezme s sebou.

Subscription box – radost na celý rok

Díky subscription box si obdarovaný zaručeně bude užívat váš dárek ještě třeba celý rok. Jedná se o předplacené pravidelné dodávky v podstatě čehokoliv. Příjemce bude dostávat po určitou dobu zásilky a může tak třeba každý měsíc ochutnat novou kávu, vyzkoušet novou kosmetiku nebo si třeba přečíst novou knihu. Zajímavou možností je také adopce olivovníku, ze kterého pak příjemce dostává pravidelné zásilky oleje.

Darujte netradiční kurz nebo workshop

Jestli se vámi obdarovaná osoba ráda vzdělává, třeba by ocenila nějaký kurz? I v této kategorii najdete vhodný dárek pro každého – jazyky, hudební nástroje, výroba sýrů, malování, nebo třeba tance. Náš tip: mrkněte na kulinární kurzy od Ambiente.

Dobročinný dar

A co takhle jménem vašich blízkých obdarovat někoho jiného? Milovníka zvířat by mohla potěšit podpora nějakého útulku, jiní třeba ocení, když jejich jménem necháte vysázet stromy. 

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *