Zákulisní menu vol. 16: Tipy na dárky na poslední chvíli?

Prosincové menu klidně berte jako tipy na dárky na poslední chvíli! Věřte, že s naším výběrem nešlápnete vedle.

Dárkové poukázky do Ambiente

Dárkové karty do Ambiente se nyní prodávají s vánočním bonusem. Když pořídíte poukázky na 2000 Kč a více, za každou utracenou tisícikorunu vám dáme bonusovou kartičku v hodnotě 100 Kč. Poukázky jsou k zakoupení na www.darkovapoukazka.ambi.cz, v klubu Ambiente v pražském Burzovním paláci nebo ve všech podnicích Ambiente.

A proč je na nich kapr? Stává se symbolickým prvkem pro značku Ambiente. Ilustrace kapra pochází z ateliéru malíře Jakuba Matušky alias Maskera, který v zadání našel vzpomínku na dětství i spojitost se zakladatelem Ambiente Tomášem Karpíškem. 

Sváteční kolekce Mistletoe Kiss od Meadows

Dárková kolekce tří vonných svíček Mistletoe Kiss Collection od Meadows a nově také svíčky v klasické a maxi velikosti vč. difuzéru jsou přímo stvořené pro letošní adventní čas. Po jejím zapálení ucítíte hřejivé tóny jedle, borovice a jalovce, které umocňuje akcent červeného rybízu.

Hravé vázy od Františka Jungvirta

Sklářský designer, výtvarník a malíř skla František Jungvirt rozšiřuje své portfolio o novou kolekci TOY. Drobnější objekty evokují svým tvarem a pozitivními, sytými barvami dětskou hračku a vzbuzují pocit bezstarostnosti, která k dětství patří. Dokážou zpestřit interiér již samy o sobě, lze je ale také využít jako vázičku na květiny nebo difuzér.

K dostání jsou v lesklé či matné variantě, ve více než deseti barevných alternativách. Cenově se jedná o nejdostupnější produkt Františka Jungvirta. Ideální pro ty, kdo chtějí potěšit své blízké skleněným dárkem, nebo sami zvažují koupi prvního kousku z dílny sklářského designera.

Protože svíček není nikdy dost

Značka kalifornské přírodní kosmetiky Salt & Stone, kterou v roce 2017 založil původní profesí profesionální snowboardistaNima Jalali, představuje novou řadu tělové péče Black Rose & Oud, kterou doplňuje vonná svíčka. Relaxační svíčka Black Rose & Vetiver, jejíž silné, smyslné a zároveň osvěžující aroma voní po černých růžích a liliích. Doplňují ho jemné vlny vetiveru a hřebíčku, základ vůně tvoří santalové a cedrové dřevo.

Ademi x Du Coeur

Jednou z klíčových částí kolekce jsou kabelky s říčními perlami, které byly vytvořeny ve spolupráci se šperkařskou značkou Du Coeur. Současně vůbec poprvé představuje ADEMI také rozsáhlou kolekci oblečení z materiálu Cupro.

Tuhá parfémovaná mýdla od Nicolaï do každé koupelny

To, že se tuhá mýdla v poslední době těší stále větší oblibě je nepopíratelný fakt a ve francouzském parfémovém domě Nicolaï to dobře vědí. Na četná přání svých zákazníků tak k tekutým trendy variantám přibyla i klasická a nutno říci i ekologická varianta. Za složením trojice tuhých parfémovaných mýdel, která jemně čistí a zároveň zanechávají na pokožce příjemný vonný závoj, stojí přímo Patricia de Nicolaï.

Plamenný parfém Phénix od Kintsugi

Česká značka parfémů KINTSUGI PERFUMES představila zimní novinku, Phénixe. Parfém nese poselství, že v každém z nás dřímá malá jiskra – a je nutné učinit jediné, a to najít odvahu ji zapálit. A taky posleství toho, že není kam spěchat. Což bychom si v předvánočním shonu měli připomenout všichni!Toužil jsem vytvořit něco úplně jiného. V první kompozici jsem použil kouřovou notu, při dalším vývoji jsem si prošel proměnou a příval nové energie, který se s tím pojí, jsem vložil do parfému. Přeji si, aby Phénix rozdmýchal tu nádhernou tvořivou sílu i ve svém nositeli,“ popisuje novinku Martin Švach, jeden ze zakladatelů značky.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *