Testujeme: Čerstvé masky na obličej

Tentokrát jsme vyzkoušely nezbytnost karanténního období – masky na obličej, které se společně s čajem matcha, cvičením od Pamely a heslem #selflove staly hitem dní strávených doma.

I když je každá maska z jiných ingrediencí a určená na jiný typ pleti, jedno mají společné – jsou zkrátka boží. Čerstvé masky na obličej z LUSH je potřeba uchovávat v lednici, protože neobsahují žádné konzervační látky. I tak ale vydrží 2-3 týdny (my je ale měly v lednici i měsíc, ale pšt!) a navíc jsou 100% vegetariánské a žádná z látek nebyla testována na zvířatech. Které masky jsme si zamilovaly a proč?

Josi testovala: Don’t Look At Me

Osvěžující a hydratační maska se díky své pěnové konzistenci krásně nanáší na tvář. Navíc má krásnou, blankytně modrou barvu, takže po aplikaci vám chybí jen plátky okurky na očích a vypadáte jako vystřižené z reklamy na wellness.

Maska obsahuje i drcenou rýži, takže zároveň slouží i jako exfoliátor a vaše pleť bude jemná jako… no, však víte. Díky tofu, které obsahuje, ale není vůbec hrubá. Já jsem naprosto spokojená a ze všech masek, které jsem z LUSHe vyzkoušela, a že jich nebylo málo, se k téhle budu vracet nejraději. A ano, velký podíl na tom má ta její krásná barva.

Anička testovala: Catastrophe Cosmetic

Tohle byla moje první zkušenost s čerstvou pleťovou maskou a jsem absolutně nadšená! Mám hodně dehydratovanou pleť, která se navíc dost mastí, tahle maska si s tím ale poradila na výbornou!

Snadno se nanáší, je příjemná, krásně voní a pleť po ní byla tak nádherně jemná, že jsem si musela pořád sahat na obličej, i když se to samozřejmě nesmí. Maska obsahuje mnoho minerálních látek, antioxidantů a vitamínů. Takhle hydratovanou pokožku jsem neměla už hodně dlouho. Super!

Klárka testovala: Cosmetic Warrior

Nechci se opakovat, ale i já se do masky naprosto zamilovala. Trápí mě problematická pleť a to, co s ní udělala maska již po prvním použití, bylo neuvěřitelné. Pokožka se zklidnila, byla dokonale čistá, ale zároveň hydratovaná, a tak není divu, že se česneková maska, jak jí v Lush říkají, stala bestsellerem.

Kromě čerstvého česneku v ní najdete také bílé hrozny nebo silici z australského čajovníku. Neznám více antibakteriální složení! A pokud byste se báli, že budete „vonět“ česnekem, tak se není čeho obávat, není to tak hrozné. Ve vůni cítím spíše svěžest podobnou tea tree, což je v kombinaci s čistotou mé pleti víc než povznášející! A po dopotřebování celého kelímku musím já i mé okolí konstatovat, že nevzhledným pupínkům definitivně odzvonilo. Stal se zázrak. V lednici od teď budu mít nejen vždy vychlazené prosecco, ale navíc i Cosmetic Warrior!

Minule jsme testovaly drinky na oslavu MDŽ, chutnat vám ale budou učitě i teď!

Článek vznikl ve spolupráci s LUSH Cosmetics.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *